Preskoči na glavni sadržaj

RAK...BLik, 15.3.2015.

Konačno smo došli malo k sebi...najtvrdokorniji muskulfiber ove sezone.
Malo smo njurgali...smjerovi su na prvu izgledali jakooooooooooo teško....Isprike Cristianu i Tomeku....nismo mislili niŠ loše, ipak smo mi masa već pomalo razmaženih tekmaša...;) :) Napenjali smo se, itekako :).
Dođite i vi na koji Blik!! ;)

DakLe, nakon rastezanja gume, čučnjeva i mahanja rukica...odmah u srŽ...drito u detalj.
Nije bilo vremena za čakulu, nije bilo vremena ni prostora za taktiziranje, nije bilo topova iz prve...osim naravno Pufe, al njega ni ne brojimo...wizard.

Prvi Blik za našeg mlađeg Andriju...(eto Grobo...imaš nasljednika), ninja iz našeg underground carstva, Frank Medrano đir, napokon je izašao u javnost. "Odličan vam je taj Blik..."...kaže, i obećaje "dolazim opet"!

Posjetio nas je prevelik as, Mr. Blok, organizator boulder lige od Kontinenta...Perica Levatić. aLe! Svojim je prisustvom osvojio 3. mjesto u Pro Blik men'S ultimate kategoriji!!!Rezultati ostaju tajna...ipak je Finale pred nama i malo šuštance i neizvjesnosti uvijek dobro dođe.
Znaju se samo prvaci...Luka Meštrović, Petar Gojtanić i Jasna Božić...na vrijeme su osigurali svoje. Ostatak....Fight for your right.....:D
Jedva čekamo RoČ...aLe! Organizatori garantiraju...Sve što možete poželjeti! :D

Domorodac rirocka!, Santo Domingo...iliti Dominik Grdić...jedan od članova klupskog art odsjeka zabilježio par atraktivnih trenutaka. Dođi nam i ti malo češće. :)

Riječki alpinistički klub...Hvala na domaćinstvu i odličnoj atmosferi. Blikovcima je bilo odLično. Smjerovi trdi i zanimljivi. Vrijeme je za novu letvicu... Vidimo se sljedeće godine!. :D

Sponzori, hvala što dodajete vrijednost našem trudu i upali mišića. :D
Glavni Sponzor:
SAMARA CLIMBING HOLDS


PROLADNIA j.d.o.o. Elvis Vikić :)OdLične fotke by Dominik Grdić :) aLe!


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Tekal san za njin celo leto

By Dan Kulišić a.k.a Danny Boi Ne sjećam se točno kada sam prvi put probao Giant S. Pred možda godinu, dve. Meriou i ja smo bili na Zijavici i on mi je rekao: „Provaj ga, ča gibi moreš storit!“. Nevoljko sam na top probao smjer i ostao zabezeknut: prvo, koliko je zapravo težak smjer i drugo, kako li je samo divan. Gibovi, hvatovi, koljena, pete, namještanje tijela, sve to je bilo poput perfekcije. Ples na vertikalnom podiju. Od početka do kraja pustolovina, od prvog hvata do zadnje šalice avantura. Sjećam se kako sam sebi rekao: „J---š mi pokojnu pranonu Maricu babicu ako se neću potrudit da ga ispenjem.“ To mi je postao cilj. Uslijedili su razni neuspjeli pokušaji kroz godinu. Pa nisam u formi, pa imam 3 kile viška, pa je vlažno, ili nisam mentalno jak, ili je neki ribar iz Vijetnama krivo spekao krumpir i nanio mi nesreću, ili neki xy razlog. Opravdanja. Sve sama opravdanja. Počele su frustracije i bio sam tako blizu. Ali eto, uvijek je postojalo eko opravdanje. Išao sam s Casperom g

Kanjon Rječine

Foto priča...jer slika govori tisuću riječi... Kako nam je bilo...teško je "zgurati" u post...uživajate u ovih par fotografija by magistar Šoić...i naravno, dođite nam opet!!!:) Nedjelja 29.06.2014. VELIKO Hvala Rovinježima!!Svaka čast Toniju, Nereu i Ganniu!Odlični ste...za one koji misle da je Rovinj daleeeeeeeeeeeko... :) Oni su tu... Pazinjani naravno :) uvijek su tu! Karavana je mogla krenuti... Coci svuda :) Ljepotan :) Neka "stara" i nova lica...aLe!! Nice to see you to!Family Pinterić Frenki u ulozi domaćina...obavezna "turistička" tura kroz sve bouldere, postojeće...buduće...te smjerove na konop... Nikada toliko crasheva u Kanjonu...PONOVILO SE :) Preko brane u gornje sektore... Neki su mislili odmarati... Bouldering može početi... dok je fotograf Šoić i hladu...ostatak čačka po atraktivnom FLASH ODRONU 7A  Curke su također...još u hladu...još malo.

Rirockerski Pozdrav Ljetu

I Nismo očekivali ovako naprasit kraj...i faliti će Lakoća kruzanja kroz duuugiii dan, i fjaka, i cvrčci...i žega...i pretjerivanje u aLo pomaLo mood-u.  AL bit će Uvjet, valjda, kada nas netko od gore prestane zaljevati. Hvala ti Ljeto 💜