Preskoči na glavni sadržaj

Kolaž Sežana




Ivana...
Najavljuju ružno vrijeme za vikend. Pa hajdemo u Sežanu, tamo ne može biti ružno. Nakon brzinskog subotnjeg shoppinga u Kopru i Muggii, Luka, Marko, Maila i ja, Ivana, dolazimo do penjališta gdje su nas taman dočekali postavljeni smjerovi i vesela ekipa: Petra, Yass, Frenky, s najvećom brbljavicom penjališta, Maricom, Filip lepoglavčanin, magistar Šoić i braća Sironić. Huhaa. Atmosfera kao i uvijek, ugodna, vesela i topla. Zagrijavamo se, dijelimo bete, penjemo, tu i tamo padamo. Nešto se popelo, a nešto se ostavilo za nedjelju i dan velikog uvjeta. Osim velikog trenja, nedjelja je bila dan i veeeeeeelikih fajteva. Bodrilo se znojnih dlanova i bez daha. Ne znam da li je bilo penjanje na volju ili na biceps, ali ta enerđija...neopisivo. Kockica svima, naj ste jači! Ponovilo se čim prije! (di smo za vikend?).

Maila...
Zaljubila sam se u Sežanu, zbog uvjeta, hlada, smjerova, a najviše zbog ljudi. Bilo mi je simpatično kada se talijanka čudila koliko nas je i kako super funkcioniramo. Pleme. Više se nije znalo čiji su kompleti, čija je boca, čaša, kava, svatko svakog zihra, svi za svakog navijaju...kako kaže yaSs...:"Proširena obitelj." To mi je najljepše. :D

yaSs...
Teško je imati loš dan i biti zbunjen uz ekipu koja na tijelo i um djeluje kao najveća dizalica od svih. Jedno kopčanje...jedno bacanje s topa...dovoljno za sending chain reaction. Zvijezda vikenda? Luka, Luka Sironić...Prvi put u Sežani...prvi 7b+ Naziskin...u sitno pokušaja. Sad si najjači Sironić ;). Kocka svima...ofkorS :D!

Marko...
Hladni ljetni dan...BORA! Kakva enerđija u leđa svih prisutnih. Neki tek drugi put u Sežani, neki prvi...malo privikavanja pa uživancija. Za Maru "nitko ne može penjati", svi se moraju družiti s njom. Mama ne smije vikati u smjeru, tata veže osmicu dok Mara ne gleda...E REDATELJICA mala. :D Spilja i smjerovi su vrhunski. E da, Hvala Čedi na navigaciji kad smo išli prvi put-nismo se čak ni izgubili. 

Happy mix je jedan od boljih fajtova i boljih pumpi na pol smjera. To je valjda tako kad dođeš iz Buzeta gdje ne odmaraš na velikima već šibaš od koljena do koljena. A tu tresi di stigneš e! i zađemaj druge članke prstiju u travajac, da i s njega ne sletiš. :)
Pa kad netko neš popne i otvori špinu tako se i drugi zaredaju...otvrara se prostor od poda do štanda. Inspiracija u zraku. 
SAMO DIŠI. Moćan izlet, ajmo ponovit...

Frenky...
Odlično!!! LukaS fajta A muerte, a atmosfera ko da smo na tekmi..svi urlicu! doslovno svi.. To mi je deff najmoment tripa! Ludo!!Pasali smo kišno testiranje...nešto se i popenjalo... kocka svima!  Živili!


Luka Meštar...
Meni je bilo super! :) Dobra temperatura, dobro društvo, dobri smjerovi.
As simple as that.

Luka Sironić Doktor...
Samo penjat! Svaki dan. :D



Tick list...
Maila...Rototom 7a
Ivana...Jizz in my pants 7a+
yaSs...Nemo 7b, Jizz in my pants 7a+
Filip...Jizz in my pants 7a+, Chi la fa la spiti 6b+, Giorgina piccola 6c
Meštar...Naziskin 7b+, Nemo 7b, Rototom 7a, Giorgina piccola 6c
Marko...Poletje v školjki 7c, Happy mix 8a+
Luka Doktor...Naziskin 7b+, Jizz in my pants 7a+, Rototom 7a, Giorgina piccola 6c
Frenkss...Onda anomala 8a+
File...ponavljanje popetog...zadnji put u Sežani?prije 4 sezone?

Foto đir by...tko god se uhvatio fotića...

Alo alo macan...tamo gdje je stala njegova japanka :)


Svatko u svom điru :)

Vizualizacija

The Meštar s druge strane konopa :)


Naš slatki Candy

Samo ljubav <3

Najjači Sironić In the Zone :D

Favourite 

Girly

Tatino :)

Igralište

happy mix :)

Happy skokanje sa sidrišta :)

Nemo

Proširena obitelj :)


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Tekal san za njin celo leto

By Dan Kulišić a.k.a Danny Boi Ne sjećam se točno kada sam prvi put probao Giant S. Pred možda godinu, dve. Meriou i ja smo bili na Zijavici i on mi je rekao: „Provaj ga, ča gibi moreš storit!“. Nevoljko sam na top probao smjer i ostao zabezeknut: prvo, koliko je zapravo težak smjer i drugo, kako li je samo divan. Gibovi, hvatovi, koljena, pete, namještanje tijela, sve to je bilo poput perfekcije. Ples na vertikalnom podiju. Od početka do kraja pustolovina, od prvog hvata do zadnje šalice avantura. Sjećam se kako sam sebi rekao: „J---š mi pokojnu pranonu Maricu babicu ako se neću potrudit da ga ispenjem.“ To mi je postao cilj. Uslijedili su razni neuspjeli pokušaji kroz godinu. Pa nisam u formi, pa imam 3 kile viška, pa je vlažno, ili nisam mentalno jak, ili je neki ribar iz Vijetnama krivo spekao krumpir i nanio mi nesreću, ili neki xy razlog. Opravdanja. Sve sama opravdanja. Počele su frustracije i bio sam tako blizu. Ali eto, uvijek je postojalo eko opravdanje. Išao sam s Casperom g

Kanjon Rječine

Foto priča...jer slika govori tisuću riječi... Kako nam je bilo...teško je "zgurati" u post...uživajate u ovih par fotografija by magistar Šoić...i naravno, dođite nam opet!!!:) Nedjelja 29.06.2014. VELIKO Hvala Rovinježima!!Svaka čast Toniju, Nereu i Ganniu!Odlični ste...za one koji misle da je Rovinj daleeeeeeeeeeeko... :) Oni su tu... Pazinjani naravno :) uvijek su tu! Karavana je mogla krenuti... Coci svuda :) Ljepotan :) Neka "stara" i nova lica...aLe!! Nice to see you to!Family Pinterić Frenki u ulozi domaćina...obavezna "turistička" tura kroz sve bouldere, postojeće...buduće...te smjerove na konop... Nikada toliko crasheva u Kanjonu...PONOVILO SE :) Preko brane u gornje sektore... Neki su mislili odmarati... Bouldering može početi... dok je fotograf Šoić i hladu...ostatak čačka po atraktivnom FLASH ODRONU 7A  Curke su također...još u hladu...još malo.

Rirockerski Pozdrav Ljetu

I Nismo očekivali ovako naprasit kraj...i faliti će Lakoća kruzanja kroz duuugiii dan, i fjaka, i cvrčci...i žega...i pretjerivanje u aLo pomaLo mood-u.  AL bit će Uvjet, valjda, kada nas netko od gore prestane zaljevati. Hvala ti Ljeto 💜