Preskoči na glavni sadržaj

22.7.2015.

Slučajno ili ne, uglavnom se dogodi da sam doma kada je dan velike Enerđije. I dok sama sa sobom mantram gibove najnovije ljubavi i uzbuđenje dovodim u balans....zvoni telefon. Rirockeri su u akciji.

Prvi na vezi...Golubinjak.
Gorskom Kotaru dogodilo se puno više od 20 novozabušenih klasika. U samo 2 tjedna postaje dodirna točka sjevera...mnoštvo drugarstva, šeranja beta, znojnih dlanova i smijeha,...i svi smo mi jedna scena.

FrenkS bi RocknRollu,  must do klasik FA by Jura Levatić...gore su Tambača, Šproh, Roman, Ljubo, Sunka, Čorac...mnogi drugi koji i dalje čiste i buše. Respect!
Prolazi detalj na fleš...a lijeva ruka ne da dalje na dva giba od travajca. fu****! Drugi pokušaj je često out of space i daleko od intuicije. Iz treće šetnja i totalni gušt. nakon kolege asa pazinjana Matike...treće ponavljanje, također iz trećeg pokušaja. 8a.

Još draže nastavljam vizualizirati gibove dok s Marom improviziram plažu na balkonu. Marica je u karanteni još koji dan, a i ona bi s tatom u Njak ;).

Telefon ponovno zvoni.
Telepatija.
Taman mi negdje pred prvi detalj u misli ulazi Magistar Šoić. Obećao je Medveji dat još koju šansu...nabrijan i uvijek kontra. Inhuman. Da li je tamo?
On je. "Gotovo je. Adio Medveja. :) Konačno ćemo penjati skupa".
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...uzbuđenje je sad već van balansa, hodam u krug oko Marinog bazenčića i izmjenjujem s prezidenteom sve one...To maquina, Ludašu, Svaka ti, bla bla bla...i iskreno, još ne vjerujem.
Šoić je isto jedan od onih ozljeđenih...3 mjeseca pauze zbog prsta koji na kraju nije ni prestao boliti pa trening. Lansirao mu je odjeb...i zaljubio se u Total extreme. Bez pretjerivanja mogu reć da Medveju (kao i svaki rirocker!) volim najviše na svijetu...al ne bi nikad, baš nikad...u sedmom mjesecu pod prevjes koji život znači. Unatoč činjenici da zna bit uvjet, čak i ljeti...ujutro. Ne...sama pomisao na povratak preko 20 poskoka u vrelom siparu...ne. Ne znam što reći, Rijeka je jučer bila najtopliji grad u državi. Luđak...Punk. prvi 8a na +40.

Smiri se Jasna...brzo će vikend :)

Viber. Ivana.
Ivana, Ivana...nisam još srela takvo biće. Nije stvar u upornosti...to može svatko. Nije ni zabrijavanje...što također može većina.
Be like water my friend. Kod nje je tako.
Sa štakama cijelu zimu...faks, boulder, joga. Tko je bio jednom u Rijeci skužio je konfiguraciju terena. 2 busa za bilo gdje, puno kiše, stepenica, uzbrdica, nizbrdica i još više gužve.
Na boulderu redovita...s jednom penjačicom, penjala je sve što i mi...čak smo i mi, tu i tamo, penjali s jednom nogom...iz solidarnosti kao, al bi brzo odustali...teško je za popizzzzzzzzzz.
Sve one...izdrži, bit ćeš još jača, sve to ide u staž...blabla...nemaju težinu onome koga boli. Skidam kapu, duboki naklon...kad narastem <3. aLe partnerice :D. Kraljica sektora...Befana 7b+, iz druge. Nije ju vidjela od prošlog ljeta.

S Ivanom u navezi...puležan s rirockerskom adresom Roni. Sve svoje prve ocjene..u sitno pokušaja. Ljetna Sauna 7b iz druge. Kažu..."jedva smo disali između odmora" :D aLeeeeeee! Tko će miran spavati. :)

Taman kad sam smirila puLs i vratila se na improviziranu plažu...još jedna poruka. Luka Sironić, Filip Loparić....Volga 7b, Golubinjak again.

Sad sam već i ja ukopčala sidrište najnovije ljubavi...u mislima naravno, zahvaljujući najvećem vritnjaku koji ti kolege penjači mogu dati. Samo ljubav...sve ostalo je varka. <3

Frikeri smo i neka smo. Omađijaj nas <3

Kocka! Be water my friend.





Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Tekal san za njin celo leto

By Dan Kulišić a.k.a Danny Boi Ne sjećam se točno kada sam prvi put probao Giant S. Pred možda godinu, dve. Meriou i ja smo bili na Zijavici i on mi je rekao: „Provaj ga, ča gibi moreš storit!“. Nevoljko sam na top probao smjer i ostao zabezeknut: prvo, koliko je zapravo težak smjer i drugo, kako li je samo divan. Gibovi, hvatovi, koljena, pete, namještanje tijela, sve to je bilo poput perfekcije. Ples na vertikalnom podiju. Od početka do kraja pustolovina, od prvog hvata do zadnje šalice avantura. Sjećam se kako sam sebi rekao: „J---š mi pokojnu pranonu Maricu babicu ako se neću potrudit da ga ispenjem.“ To mi je postao cilj. Uslijedili su razni neuspjeli pokušaji kroz godinu. Pa nisam u formi, pa imam 3 kile viška, pa je vlažno, ili nisam mentalno jak, ili je neki ribar iz Vijetnama krivo spekao krumpir i nanio mi nesreću, ili neki xy razlog. Opravdanja. Sve sama opravdanja. Počele su frustracije i bio sam tako blizu. Ali eto, uvijek je postojalo eko opravdanje. Išao sam s Casperom g

Kanjon Rječine

Foto priča...jer slika govori tisuću riječi... Kako nam je bilo...teško je "zgurati" u post...uživajate u ovih par fotografija by magistar Šoić...i naravno, dođite nam opet!!!:) Nedjelja 29.06.2014. VELIKO Hvala Rovinježima!!Svaka čast Toniju, Nereu i Ganniu!Odlični ste...za one koji misle da je Rovinj daleeeeeeeeeeeko... :) Oni su tu... Pazinjani naravno :) uvijek su tu! Karavana je mogla krenuti... Coci svuda :) Ljepotan :) Neka "stara" i nova lica...aLe!! Nice to see you to!Family Pinterić Frenki u ulozi domaćina...obavezna "turistička" tura kroz sve bouldere, postojeće...buduće...te smjerove na konop... Nikada toliko crasheva u Kanjonu...PONOVILO SE :) Preko brane u gornje sektore... Neki su mislili odmarati... Bouldering može početi... dok je fotograf Šoić i hladu...ostatak čačka po atraktivnom FLASH ODRONU 7A  Curke su također...još u hladu...još malo.

Rirockerski Pozdrav Ljetu

I Nismo očekivali ovako naprasit kraj...i faliti će Lakoća kruzanja kroz duuugiii dan, i fjaka, i cvrčci...i žega...i pretjerivanje u aLo pomaLo mood-u.  AL bit će Uvjet, valjda, kada nas netko od gore prestane zaljevati. Hvala ti Ljeto 💜