Preskoči na glavni sadržaj

french refresh!!


... kako je vec frenki najavio...

evo novosti o francuzima!!!Live grom Medveja!

Znaci,kako se vec pisalo... prosli tjedan su nas posjetili izuzetno talentirani i nabrijani francuski par Quentin Chastagnier i Lea Philippon iz Grenoblea (grada u podnozju francuskih alpa).
Krenuli su pred nekih 2 mj. pocevsi od Italije, Austrije i Slovenije, na red je dosla i nasa Medveja!!!
Stigli su prosli vikend,a ja (kaotiko) im se pridruzujem u ponedjeljak skupa s Mariom. Dok si malo ponavljamo smjerove Quentin samo reda... Venga Vecchio 8a OS ( nevidjenim stilom tako da se u gornjem detalju morao spustiti po komplet jer mu je falio do sidrista :))!! "Koja MAKINA "-mislim si nakon sto je jucer stiso Ariu di golpe 8b+ second go!!
Kod tog covijeka jednostavno ne postoji pad morala,nabrijanosti,motivacije... penje zadnji smjer ko da mu je prvi u danu!!! :D (bar iz moje perspektive).

TOTALNI AS.... ali  BAS...TOTALNI!!!

Taj dan probava jos i Core 8c+ kojemu drugi dan daje odlican pokusaj i pada pri samom vrhu donjeg detalja, nakon cega ga je nekoliko mokrih grifova sprijecilo u daljnjem napretku (sige jbg)!!!

Posto su izrazili zelju da bi isli na ribariju s nama predlazem im da ujutro nam se pridruze :)
Utorak,jutro... 7 sati Luka,Marko i ja dolazimo u Medveju (ne penjaliste-porat) gdje oni vec po dogovoru cekaju... odlazimo na more dignut mreze, imamo ih na dve poste, tako da ima i malo voznje ca je francićimi full prijalo! Eee onda je gore pocela prihajat riba,jedna za drugom, a oni gledaju,slikavaju...nemoru oci napast :) (bili su u Piranu na ribariji i nije im ni priblizno bilo lijepo) naposljetku ulov je bio fantastican...sretni oni...sretni mi!!! Izrazili su zelju da bi kupili ili pojeli nes ribe.... uostalom Lei je taj dan bio i rodjendan :D Tu u igru dolazi Medvejska hospitalnost, pali se rostilj... nabavlja se sve ca treba za riblju rostiljadu i festa je spremna!!
Nakon sto smo se najeli i napili, Quentin je malo zasviro gitaru u maniri penjackih filmica... :)
Jos je ostalo samo da se dogvorimo za sutra.
Srijedu dolazimo Mario i ja...Vito stalone gore. Oni spavaju na oraju u rocktriperskom kombiju. budimo ih i spustamo se dole... penjemo.
Lea: oporavlja se od proslogodisnje ozljede desnog ramena pa sajta (flesha) 7b i 7c ... inace vlasnica 8b+! penje: Anal mario 7a (fl)
friends no borders 7b+ 2go.
rizzo rzzo 6c+ ,pokusava jos toga izmedju ostalog i criogeneticu 7c,ali ne zeli forsirat rame i lovit nis na kontru...beta po svoje...svejedno prezadovoljna...

Quentin samo reda dosad u Medveji...nevidjenom lakocom:
Var.villa oraj-the core (korajo) i predlaze 8b
criogeneticu 8a+ 2 go
drugo lakse sve iz prve,probava jos i non pensarci tropo 8b,ali ga ne pijaža bas..
U oko mu je upala va dolnjen dele kneza, ona previsna prova ili pramac...i jedini neponovljeni smjer u knezu i njoj...Happy birthday 8b/+,dobro ga je procackal ide u napad i pada pri kraju donjeg detalja ki ima oko 20 gibova,kaze najlepsi smjer tu,...kako to da ga niki ne penje....eee prit ce i to pomalo
ali definitivno must come back for this,and the core....
hehe ces lahko si mislin,ca si sve do sad ces i to...ke legenda
Sljedecih par dani je padalo,mi smo svi sli za zadar,njih je potiralo z medveje i partili su na cres,losinj,osorcicu...ali da ce se javit jos,a iman taj osjecaj da cemo se brzo videt... so stay tuned...


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Tekal san za njin celo leto

By Dan Kulišić a.k.a Danny Boi Ne sjećam se točno kada sam prvi put probao Giant S. Pred možda godinu, dve. Meriou i ja smo bili na Zijavici i on mi je rekao: „Provaj ga, ča gibi moreš storit!“. Nevoljko sam na top probao smjer i ostao zabezeknut: prvo, koliko je zapravo težak smjer i drugo, kako li je samo divan. Gibovi, hvatovi, koljena, pete, namještanje tijela, sve to je bilo poput perfekcije. Ples na vertikalnom podiju. Od početka do kraja pustolovina, od prvog hvata do zadnje šalice avantura. Sjećam se kako sam sebi rekao: „J---š mi pokojnu pranonu Maricu babicu ako se neću potrudit da ga ispenjem.“ To mi je postao cilj. Uslijedili su razni neuspjeli pokušaji kroz godinu. Pa nisam u formi, pa imam 3 kile viška, pa je vlažno, ili nisam mentalno jak, ili je neki ribar iz Vijetnama krivo spekao krumpir i nanio mi nesreću, ili neki xy razlog. Opravdanja. Sve sama opravdanja. Počele su frustracije i bio sam tako blizu. Ali eto, uvijek je postojalo eko opravdanje. Išao sam s Casperom g

Kanjon Rječine

Foto priča...jer slika govori tisuću riječi... Kako nam je bilo...teško je "zgurati" u post...uživajate u ovih par fotografija by magistar Šoić...i naravno, dođite nam opet!!!:) Nedjelja 29.06.2014. VELIKO Hvala Rovinježima!!Svaka čast Toniju, Nereu i Ganniu!Odlični ste...za one koji misle da je Rovinj daleeeeeeeeeeeko... :) Oni su tu... Pazinjani naravno :) uvijek su tu! Karavana je mogla krenuti... Coci svuda :) Ljepotan :) Neka "stara" i nova lica...aLe!! Nice to see you to!Family Pinterić Frenki u ulozi domaćina...obavezna "turistička" tura kroz sve bouldere, postojeće...buduće...te smjerove na konop... Nikada toliko crasheva u Kanjonu...PONOVILO SE :) Preko brane u gornje sektore... Neki su mislili odmarati... Bouldering može početi... dok je fotograf Šoić i hladu...ostatak čačka po atraktivnom FLASH ODRONU 7A  Curke su također...još u hladu...još malo.

Rirockerski Pozdrav Ljetu

I Nismo očekivali ovako naprasit kraj...i faliti će Lakoća kruzanja kroz duuugiii dan, i fjaka, i cvrčci...i žega...i pretjerivanje u aLo pomaLo mood-u.  AL bit će Uvjet, valjda, kada nas netko od gore prestane zaljevati. Hvala ti Ljeto 💜