Preskoči na glavni sadržaj

Zagorje zeleno :)

Napokon smo odlučili, spakirali se i KRENULI. As simple as that. 

Predugo nam se ta ideja motala po glavicama, predugo nas varaždinski prijatelji, veliki aŠi zovu da dođemo...na samo 3 sata ugodne vožnje iz Rijeke...Čarobna Zagorska šuma nas je potpuno obnovila.

Matike su nam pred mjesec dana ponovno skrenuli pažnju na Sjever i definitivno nam bacili bubu u uhu, Filip Loparić nas je malo pogurao...a Perica Levatić kraljevski ugostio!!!Svaka čast na svemu!Odličan domaćin, coctail majstor, turistički vodič, penjački partner, hvala na svim betama i strpljenju!

Konačno smo dočekali godišnji. Gas. Četvrtak navečer...Frenkss, yaSs, Mara i Ivana kreću na put.
Za novopečenu obitelj Dušić je ovo prvi rock! trip u novom sastavu...(too) long time since the last oneee...uf!!! Ivani prvi rock trip uopće...Ekipa besprijekorno motivirana. Sastav koji će sigurno još svuda klatiti.

Puno i svašta smo slušali o Pokojcu, uglavnom kako je teško, čudno, rupičasto, sloperasto...isL. tako da smo u petak, nakon gubljenja po okolnim bregima i kletima te upoznavanja s lokalnim dijalektima (a niš nismo razumjeli ) na penjalište stigli s laganom zadrškom koje je se rasprsnulo istog trena kad stigli pod stijenu. U džepu naravno popis preporuka by Pero.
Volimo šumu, raznoliko, volimo čudno i drugačije...vratili smo se u neke davne dane...početaka i skroz smo oduševljeni! :) Pokojec rules!:)

U subotu nam stižu Kaotiko i ORMario koje je ugostio lepoglavski as Filip. Pridružuje se i drugi brat Levatić, Jura,  ravno iz Ljubljane. Družba na okupu.

Frenkss se potpuno stopio s ambijentom. Veli jože u zagorskoj šumi...uvijek raspoložen...samo je redao. 
Na pogled:
Sedmo nebo 7a, Svarog 7b, Princeza 7b, Franjo T. i veseli kmetovi 7b+
Nakon onsight pokušaja...iz druge rješava Maskirni kaks 7c.
Rosna ljubičica 8a tražila je koji pokušaj više i kako kaže...Dobrog Davida betu ;).

Cure su za početak imale lagani okršaj s Bilbom 6b+, te ga penju iz treće...trebalo je ipak vremena za prilagodbu...jedan pravi intro za Pokojec...nakon njega, sve je išlo poprilično glatko.
yaSs je po Perinim uputama redala fleševe...Gandalf 6b, Crveni 6c, Osmi dan 6b+...Sedmo nebo7a iz treće...
Ivana je pratila ritam, stišće iste smjerove s tu i tamo jednim pokušajem više!!Bravo maquinita :)

Mario Gandalf 6b Onsight, Crveni 6c flash, Sedmo nebo 7a flash, La bamba 2go, Mali princ 7a+
Kaotiko Gandalf 6b flash, Crveni 6c flash, La bamba 7a+ flash, Sedmo nebo 7a

Treći i zadnji dan penjanja smo posvetili Vranjoj peči. Kratko, prevjesno,tvrdo...usred šume...odlično!!Dečki su se bome napenjali i popeli, nisu ni cure sjedile, al su se i napadale s topova, umor je ipak presudio...al drugi put opet, isplati se sigurno!

Frenkss, kako je sam rekao, 3. dan penje na čistu volju...Snažna volja :)
Uživancija 7b flash
To asu! 7c na pogled
Karamba 7c+ iz treće 

Mario skroz nabrijan..ne skida osmijeh sa lica...Zelena dolina 7a na pogled, Uživancija 7b iz druge, i Nakaza 6c+ iz druge
Kaotiko Nakaza 6c+ na flash, Uživancija 7b

Bilo nam je PREpredobro,...i bolje nego smo očekivali, Definitivno. Hvala Zagorje. Hvala Pero i Jura, Hvala Filip...Doći ćemo opet i popit još koje pivo u Z3.
Slika govori tisuću riječi...evo naših par...

pravi obiteljski...

Mara i tata taktiziraju ;)

Uživa ko prasica dosLovno. Pokojec approved by Mara

Mario u Franji T. i veselim kmetima 7b

Najdraže lige :)

Rirock!girl team za Petru i Linu :)

Lovranci

Maskirni keks 7c

Svarog

Mali princ 7a+

Sedmo nebo 7a

Ivana maquina

Najbolje prijateljice

Rosna ljubičica 8a



Prekrasne šumske boje

Coctails by Perica


Razgledavanje starog grada

Još jedna prilika za kvalitetno trčanje po travi...

Vranja peč, Nakaza 6c+ by Frenkss

Isti gib...Nakaza 6c+ by Ivana

Zelena dolina 7a 

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Tekal san za njin celo leto

By Dan Kulišić a.k.a Danny Boi Ne sjećam se točno kada sam prvi put probao Giant S. Pred možda godinu, dve. Meriou i ja smo bili na Zijavici i on mi je rekao: „Provaj ga, ča gibi moreš storit!“. Nevoljko sam na top probao smjer i ostao zabezeknut: prvo, koliko je zapravo težak smjer i drugo, kako li je samo divan. Gibovi, hvatovi, koljena, pete, namještanje tijela, sve to je bilo poput perfekcije. Ples na vertikalnom podiju. Od početka do kraja pustolovina, od prvog hvata do zadnje šalice avantura. Sjećam se kako sam sebi rekao: „J---š mi pokojnu pranonu Maricu babicu ako se neću potrudit da ga ispenjem.“ To mi je postao cilj. Uslijedili su razni neuspjeli pokušaji kroz godinu. Pa nisam u formi, pa imam 3 kile viška, pa je vlažno, ili nisam mentalno jak, ili je neki ribar iz Vijetnama krivo spekao krumpir i nanio mi nesreću, ili neki xy razlog. Opravdanja. Sve sama opravdanja. Počele su frustracije i bio sam tako blizu. Ali eto, uvijek je postojalo eko opravdanje. Išao sam s Casperom g

Kanjon Rječine

Foto priča...jer slika govori tisuću riječi... Kako nam je bilo...teško je "zgurati" u post...uživajate u ovih par fotografija by magistar Šoić...i naravno, dođite nam opet!!!:) Nedjelja 29.06.2014. VELIKO Hvala Rovinježima!!Svaka čast Toniju, Nereu i Ganniu!Odlični ste...za one koji misle da je Rovinj daleeeeeeeeeeeko... :) Oni su tu... Pazinjani naravno :) uvijek su tu! Karavana je mogla krenuti... Coci svuda :) Ljepotan :) Neka "stara" i nova lica...aLe!! Nice to see you to!Family Pinterić Frenki u ulozi domaćina...obavezna "turistička" tura kroz sve bouldere, postojeće...buduće...te smjerove na konop... Nikada toliko crasheva u Kanjonu...PONOVILO SE :) Preko brane u gornje sektore... Neki su mislili odmarati... Bouldering može početi... dok je fotograf Šoić i hladu...ostatak čačka po atraktivnom FLASH ODRONU 7A  Curke su također...još u hladu...još malo.

Rirockerski Pozdrav Ljetu

I Nismo očekivali ovako naprasit kraj...i faliti će Lakoća kruzanja kroz duuugiii dan, i fjaka, i cvrčci...i žega...i pretjerivanje u aLo pomaLo mood-u.  AL bit će Uvjet, valjda, kada nas netko od gore prestane zaljevati. Hvala ti Ljeto 💜