Neovisnost :)

Prštimo svježinom, a novi asevi slave...baš onako kako treba!Utorak, 08.10.2019., penjački praznik u Veloj Dragi.

Dogovor je pao prethodnu večer, za rani polazak!!!

Ujutro se jurilo, tko će prije (pao je i koji sitni prometni P, ali nitko nas nije vidio 😆 ).

Igor, Sova (Filip), Nora i ja (Duška), prvi smo kročili u popularni sektor B i postavili što se postaviti dalo.

Za nama su dojurili Tibor, Luka, Alana, Zoe i Bela. Okipurali smo cijeli sektor jer uskoro su stigli i Karla, Nino, Martina, Mario, brat Marko i Ea, Nika, Marko, Dan, Sanja, Vanja, Pupa i Sila.

Čopor je konačno bio na okupu, ljudi i psi, novi/Stari/stariji školarci i neškolarci, svi puni volje i dobro, dobro raspoloženi. Gotovo u svakom trenutku dio je ekipe bio u vertikali, postavljali su se smjerovi, učili gibovi, koža se derala, padalo se uz veliko asovanje i još više smijeha. Uz žustro bodrenje i davanje beti, iskusniji su se uhvatili posla i očistili zarasle smjerove i uklonili krušljive komade stijene.

Pravo je blago upoznati i imati podršku ekipe koja nas novake drži na oku, savjetuje, brine o nama i uči, prije svega kako da budemo dobri penjači i što život u vertikali zapravo donosi. Divljenje i zadovoljstvo nitko od nas nije mogao skriti te smo zaključili da smo pravi sretnici, u pravo vrijeme, na pravom mjestu.

Vrhunac dana je definitivno bio Toranj. Mario i Martina, Nino i Karla sa sobom su uzeli mladog školarca Zoe ,  a Dan je na Toranj poveo juniora/zermana Vanju.

Mi smo ostali, s dobrih pozicija, znojnih dlanova, pratili uspon s nadom da ćemo ukoro i mi, neki ponovno, neki prvi put, na veličanstveni Toranj.

Dan smo priveli kraju sretno umorni, puna srca i prazne glave.

Guštamo.

ALe!

💙

Još tisuću riječi kroz slike povratnice Sanje Prodan 😎


Primjedbe

Popularni postovi