BLik Finale...sezona 2018/19 :)

Nismo se ni okrenuli...i već se pripremamo za Finale.

Još 7 dana do druženja u najmanjem mjestu s najpenjačkijom atmosferom...pitoreskni Roč i SPK Vertical otvaraju svoja vrata za finale 11. Blik sezone.Pozvani ste Svi, u subotu 16.03.2019., u 14 sati ( čitaj SUBOTA..četrnaest sati ili ti DVA popodne) na ispraćaj zime uz plastične poslastice za tijelo i um. S obzirom da je svaki Blik najbolji do sada...Zabave i play hard stila neće nedostajati.

Nakon finala, nastavljamo s druženjem u Ročkom domu, uz klopu, osvježavajuća pića, lake note i penjačke (lovačke) priče. A možda netko i zađuska. 😎

Srce nam je VeLiko, jer će 11. Blik sezona ostati zapamćena kao GirLy (wuHuu) sezona gdje su djevojke na čak tri blik garette bile brojnije od kolega u pojedinim kategorijama. Novi izazov na vidiku? Mogu li djevojke postati najbrojnija kategorija blika? So proud & happy.

Hvala Svim Blikovcima na odličnoj sezoni, na superkuL smjerovima, atmosferi, volji, družbi, smijehu, sentišima i slatkišima 😘.

Veliko hvala našim sponzorima jer su odabrali Nas, jer nam Ligu čine jačom.

Najdugovječnijem prijatelju Blika SAMSARA CLIMBING HOLDS koji nas voli od početka...i svake godine povećava fond hvatišta koja život znače. Klemen...prevelik si As 😎

Uz grifove za svako kolo, Samsara nagrađuje najbolje 3 ženske i muške ekipe u ukupnom poretku. Također smo imali čast testirati najnovije proizvode iz Samsarine kreativne kuhinje...odlične sexy piramide za vrhnuske doživljaje 💖. S guštom smo raspirili Maštu.

Samsara Black Volumes

Huhaa 😎


Kraljice i kraljeve sezone će nagraditi naš noviji, ali također Veliki prijatelj, BIM SPORT koji uz sponzoriranje popularnih Blik majica...za ukupne pobjednike...samo najbolje-PETZL koji život znači (uskoro i fotke) 💖.


Hvala Criatianu Todoroviću iz Toddesigna (poznatiji kao bolonjez, iako je berlinjez) na odličnom plakatu, i vizualu BLik-a. Navrati nekad 😊.

Ukupne rezultate možete vidjeti u nastavku. Isprike svim Blikovcima. Slijedeće godine smo ažurni,obećajemo.

Nemojte zamjeriti, sorry, oprosti, škužaj, appologies, žao nam je, skuzi...Nećemo više 😇.Primjedbe

Popularni postovi