Preskoči na glavni sadržaj

Deseto Blik Finale 2017/18.

Dragi svi, deseta Blik sezona privodi se kraju. Strašno smo sretni, iznimno ponosni što "naša" mala liga broj prvi dvoznamenkasti rođendan 😎.

Od nas desetak, lokalna liga Istre i Kvarnera, zadnjih sezona...usrećila je kroz pojedine sezone stotinajk penjača svih profila i zahvalni smo Vam na svakom podijeljenom trenutku. Blik sensations Amuerte 💚

Uz Seniorski Blik, raste i BLik kiDss...koji puni naše dvorane. Naša liga ostaje u sigurnim rukama.

Uz raznorazne izazove, promjene, i sve što se može naći na desetogodišnjem putu jednog "djeteta"...i dalje smo tu...prekačemo blabla patetiku...cause penjanje je sreća! i svečano Vas pozivamo na Finale Svih Finala, ove subote 17.03.2018., u 14 sati u Domu kulture Roč.

OfficiaL by Cristian Todorović and Toddesign


BLik team pripremio je vrhunske poslastice za Vaša tjelesa i duh, i biti će to zasigurno najboji Blik do sada. Pozvani svi na penju, bodrenje, šeranje beta, druženje, filozofiranje, klopu...dance...climbers party.

Uz penjačku opremu i tetive, bring your sleeping bags, your big wide smile and your dancing shoesSs.

Za trenutni poredak...klik...BLik ReZzz

Naša liga, osim što je rasla brojčano u sudionicima, klubovima i penjačima...rasla je i brojem prijatelja Blika-kako Volimo zvati svoje drage sponzore.

Na prvom mjestu ofkorSs, svih deset godina uz Blik, the Climbing holdS expert and best friend...Samsara Climbing holds pokriva najpopularnije nagrade za klube, jer tri najbolja kluba u muškoj i žeskoj kategoriji kući nose F*** work, go climbing kutije za Train hard, climb harder ekipu. Uz to, svi Blik smjerovi su power by Samsara i ove sezone stiskali smo žute Samsara prijateljice 💛



BIM SPORT stručnajk za outdoor i radove na visini, pridružje nam se ove godine. Ljubav je na prvi pogled,  Najbolje od najboljih za najbolje, Bim Sport i Petzl za ukupne pobjednike sezone u sve tri kategorije.


Nagrade za druga i treća ukupna mjesta u sve tri kategorije osigurao je planetarno ljubljeni Multi sport stručnjak Decathlon Hrvatska.


Blik voli iznenađenja, voli iznenaditi...so...beware...special suprise dolazi iz susjedne Slovenije iz  KIBUBA tema-a 💥😎


I najdražeg projekta u Hrvata, Projekt LIKE , Ale! Meštar, super proud 💚



Last but surely not Least...naŠ Kiki..koji pomno pazi na Naš vizualni identitet. Gracie! Danke za sve ljepote! Toddesign








Vidimo se Svi, kisssi 😘

Primjedbe

  1. Hi guys,

    firstly I have to say that you´ve made excellent job with bolting on cliffs above Medveja, you created perfect crag! Thanks for that, together with my girlfriend we fell in love with climbing in Medveja.

    Secondly I want to ask you if you know about some possibility to acces your crag from the bottom from the campsite Medveja? Is there any path? Because on our next visit we would like to be accomodated somewhere at the sea and we want to acces the crag without using a car ;-)

    My email: jiri.svihalek@mountainski.cz

    Best regards,
    Jiri from Czech Rep.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Tekal san za njin celo leto

By Dan Kulišić a.k.a Danny Boi Ne sjećam se točno kada sam prvi put probao Giant S. Pred možda godinu, dve. Meriou i ja smo bili na Zijavici i on mi je rekao: „Provaj ga, ča gibi moreš storit!“. Nevoljko sam na top probao smjer i ostao zabezeknut: prvo, koliko je zapravo težak smjer i drugo, kako li je samo divan. Gibovi, hvatovi, koljena, pete, namještanje tijela, sve to je bilo poput perfekcije. Ples na vertikalnom podiju. Od početka do kraja pustolovina, od prvog hvata do zadnje šalice avantura. Sjećam se kako sam sebi rekao: „J---š mi pokojnu pranonu Maricu babicu ako se neću potrudit da ga ispenjem.“ To mi je postao cilj. Uslijedili su razni neuspjeli pokušaji kroz godinu. Pa nisam u formi, pa imam 3 kile viška, pa je vlažno, ili nisam mentalno jak, ili je neki ribar iz Vijetnama krivo spekao krumpir i nanio mi nesreću, ili neki xy razlog. Opravdanja. Sve sama opravdanja. Počele su frustracije i bio sam tako blizu. Ali eto, uvijek je postojalo eko opravdanje. Išao sam s Casperom g

Kanjon Rječine

Foto priča...jer slika govori tisuću riječi... Kako nam je bilo...teško je "zgurati" u post...uživajate u ovih par fotografija by magistar Šoić...i naravno, dođite nam opet!!!:) Nedjelja 29.06.2014. VELIKO Hvala Rovinježima!!Svaka čast Toniju, Nereu i Ganniu!Odlični ste...za one koji misle da je Rovinj daleeeeeeeeeeeko... :) Oni su tu... Pazinjani naravno :) uvijek su tu! Karavana je mogla krenuti... Coci svuda :) Ljepotan :) Neka "stara" i nova lica...aLe!! Nice to see you to!Family Pinterić Frenki u ulozi domaćina...obavezna "turistička" tura kroz sve bouldere, postojeće...buduće...te smjerove na konop... Nikada toliko crasheva u Kanjonu...PONOVILO SE :) Preko brane u gornje sektore... Neki su mislili odmarati... Bouldering može početi... dok je fotograf Šoić i hladu...ostatak čačka po atraktivnom FLASH ODRONU 7A  Curke su također...još u hladu...još malo.

Rirockerski Pozdrav Ljetu

I Nismo očekivali ovako naprasit kraj...i faliti će Lakoća kruzanja kroz duuugiii dan, i fjaka, i cvrčci...i žega...i pretjerivanje u aLo pomaLo mood-u.  AL bit će Uvjet, valjda, kada nas netko od gore prestane zaljevati. Hvala ti Ljeto 💜