Preskoči na glavni sadržaj

Rocktober + Movember

Još tamo negdje kad je dan trajao do 20 h, kad smo se kasnije budili i stigli doručkovati, kad smo još bježali od sunca… tamo negdje početkom listopada kad je bilo zericu ljepše :) blagovali smo trenje u predsezoni Mišje, bez čekanja u redu za zagrijavanje, projektiranje, pregrijavanje. Ponešto smo i popeli. Marko je opet popenjao sve! Godla 7b 2go, Figa 7b+ OS, Hobbit 7c, Flash dance 7c 2go, Preobražena kobasa 7c OS (prvi OS), Hugo 7c+ retroOS, Preobrazba 7c+ 1go, Gospodar prstenov 7c+, Chiquita 8a (prvi u Miški) (valjda je to sve?:o). Potom LukaM Sreča vrtnice 7a+, Figa 7b+, Matamoros 7c i Preobražena kobasa 7c! a Ivana Durango 7b+ (najdraži na onoj strani Miške:) i Matamoros 7c. Demir se upenjava u Hogolina 7b+ i čačka si svašta da zima bude zanimljivija. 

A negdje između sve te Miške, Ronnie i Ivana posjećuju kraljicu Primorja, Medveju, prvi puta ove sezone. Čak smo se i smrznuli na suncu (pogotovo Roni koji je odlučio majicu iskoristiti za brisanje mokrih grifova u detalju :P)! bili smo brzi i nebašefektivni pa u zadnjem ulazu, sa zadnjim atomima snage i kože u tragovima ukopčali topove. Roni Vilu Oraj 7b+ (as ušao pročačkat More pa usput popeo Vilu, kad je već tu..;), a Criogenetica za Ivanu. Koji dan kasnije, strong momak iz Moščenic, ORMario stišće i mega težak i neugodan Il catalogo 7c+ u Knezgradu.


Petra i yaSs ostavljaju muške doma i umjesto na čakulu i kavu, produžuju u Đoser na čakulu i penjanje. Dan je još dug, topao i tih. Uživaju u promjeni stila penjanja, i konačno stoje na nogama. A i baš je kul što ploče ne pumpaju, pa se može i pričat i penjat ;). Zagrijavanje pa dilema, yaSs nije sigurna što bi, compadrita ivana je već ujutro poslala recommendation "Diablo ti je baš baš"...so Diablo 7c it iz. Prvi pokušaj ne obećava baš...probaš, napraviš, sjedneš, opet probaš i  napraviš drugačije O_o...i tako svaki put, ali Petra je inspired..."Ma ne brini...bitno da možeš svakako, njušim improvizaciju." Soooo...pije se kava iz teglice (s mlijekom od riže), komentira se život...kocka..."daj mu ljubav!"....gib po gib (višeodnožištadonožištastil)...do topa...Huhaaaaa!!!...yaSs kaže malo Soft??!!...Petra kaže: "Briga te...2go je"...good point.ale! Opusti se i Think pink :)

I kreće November...rirockeri se hvataju posla i okreću klub naopačke. Farbaj zidove, boulder, peri hvatišta, kupi nova SAMSARA hvatiša, preuredi i obogati campus...stavi grijanje...huhaaa! Nastavi s gradnjom.Satrali smo se od posla, usput se isprehlađivali..al posao smo napravili i totalni je je guŠt!...Klub je prekrasan i spremni smo za zimsku kišnu sezonu koja nas neizbježno tjera na plastiku. Strong bichas i bichos! :)

Kompanj...prekrasan dan, Dušići su fri, nema ih baš na stijeni...penjali bi malo na noge. Kompić it iz...yaSs razmišlja na glas i nabraja sve što bi htjela probati, sve što bi mogla probati nekad i sve što bi danas.
Frenks klima i vrti glavom...ženo po malo, vrti mi se (jer kao svaki pravi Lav...do podne nije budan)...parkiramo na praznom parkingu...ne možemo vjerovati, otvaramo bunker...gdje nam je oprema??!!! Krivi auto! Žešći početnički fail...i &&%&$&%#$#"!!R%U=)(=)!!!!!!!!!!!!!!!!

Jedan smo dan posjetili i Pengare..koji su zapravo trebali biti Mišja...al na granici se Frenks sjetio da mu je osobna istekla O_o. Jao!
Al Pengari su bjutiful, jesen u punoj paleti boja, žubor potoka...Sunca taman da se ne smrznemo. Frenks će trenirati, yaSs i Demir će penjati, on je tu prvi put, yass drugi. Sunce je zubato i puštamo duge rukave...onsajt/fleš pokušaj u El desperadu 7a završava kao 2 go i za Demira i za yaSs...Demir je na 2go stisnuo i Ništa od Jessy 7b, mega liniju legende od bušilice naših krajeva-aka Čedo,...a yaSs će se za Jessy morat malo više potruditi.

Kompanj iz drugog pokušaja za yaSs,  ovaj put s Mailom, na 2 dana, Vakula je rekao Sunce. Moš mislit...smrzle su se i niš od u lakoće gibanja u pomno odabranim kanotjericama. Hvala najljepša Zahi na "posuđenoj" famoznoj kućici u Račjoj vasi...naučile smo otvarati i zatvarati ventile za vodu, upaliti i održavati vatru u kaminu...jeeeee...male stvari nas vesele :).
Prvi smo dan bile same...kruzanje kroz poznate smjerove za upenjavanje i čačkanje za sutra. Sutra nam se pridužuju Marko i proLuka, oni će u centralku, mi ćemo u B...koji sat kasnije stižu nam i proStudenti, Ivana i Roni..i oni će u centralku.
Još je hladnije, skoro pa bi u jakni penjali...noge i ruke drvene, no nešto smo ipka i ukopčali.
Mailita sajta oči dedine 6c, fleša El baucho 6c i uz nagovaranje i guranje partnerice yaSs...iz druge penje Rašpu 7a. Da na granici...kmon! :D
yaSs je škicnula Kompanjero Kompanji 7b+,muž je pohvalio..kuL Bruce Lee detalj...i tricky kraj uz hladnu pumpu...koji karate krik..i kopčanje!aL si lijep :).
Roni se iz druge giba kroz Curfew 7a. Zima je sine!!!

U Medveju su nam došLi Maja i The golden boy Lowie. Božićke se nisu vidjele 5 godina...jeee/&/%e4!!!...Nalazimo se na parkingu...grlimo i ljubimo, pijemo kavu i pričamo svi odjednom...ajmo ća, u Medveji je Sunce do 3ipol. Rocktriperi će još malo gušatt, nisu ni doručkovali...umorni od puta, neugodnosti u Milanu i tjedna u kojem su imali Big lead tekmovalski event u Švici...huhaaa!kažu: "Danas ćemo laganiziii"...ae, vidimo se u Malom Joži. No skrenuli su za Knezgrad...Lowie nije mogao izdržati i odmah je uletio u Core. Ljubav je beskrajno velika, a Medveja je istog trenutka zauzela posebno mjesto u srcu zlatnog momka. Bili su nam tu još 2 dana u kojima je Lowie uz čačkanje Cora, sajtao Điber 8a, Ledeno doba 8a i na fleš kopčao Tequilu 8a. Kiša ih tjera na jug ranije od planiranog. Ljubimo se uz obećenje da neće više proći toliko vremena do slijedećeg susreta. Čestitke Mihi doktoru od cijelog rirocka!!! <3
aLe!


Zadnjih 6 dana kiša nije stala..., prave smo kišne gliste i slogan "grad koji teče" konačno ima smisao...Sanjamo proljeće uz aMuerte detalje :).

Počeo nam je i Blik...bilo nas je 56!!!!!!!!!....uskoro report! Stay tuned.

Kisssi :*





















Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Tekal san za njin celo leto

By Dan Kulišić a.k.a Danny Boi Ne sjećam se točno kada sam prvi put probao Giant S. Pred možda godinu, dve. Meriou i ja smo bili na Zijavici i on mi je rekao: „Provaj ga, ča gibi moreš storit!“. Nevoljko sam na top probao smjer i ostao zabezeknut: prvo, koliko je zapravo težak smjer i drugo, kako li je samo divan. Gibovi, hvatovi, koljena, pete, namještanje tijela, sve to je bilo poput perfekcije. Ples na vertikalnom podiju. Od početka do kraja pustolovina, od prvog hvata do zadnje šalice avantura. Sjećam se kako sam sebi rekao: „J---š mi pokojnu pranonu Maricu babicu ako se neću potrudit da ga ispenjem.“ To mi je postao cilj. Uslijedili su razni neuspjeli pokušaji kroz godinu. Pa nisam u formi, pa imam 3 kile viška, pa je vlažno, ili nisam mentalno jak, ili je neki ribar iz Vijetnama krivo spekao krumpir i nanio mi nesreću, ili neki xy razlog. Opravdanja. Sve sama opravdanja. Počele su frustracije i bio sam tako blizu. Ali eto, uvijek je postojalo eko opravdanje. Išao sam s Casperom g

Kanjon Rječine

Foto priča...jer slika govori tisuću riječi... Kako nam je bilo...teško je "zgurati" u post...uživajate u ovih par fotografija by magistar Šoić...i naravno, dođite nam opet!!!:) Nedjelja 29.06.2014. VELIKO Hvala Rovinježima!!Svaka čast Toniju, Nereu i Ganniu!Odlični ste...za one koji misle da je Rovinj daleeeeeeeeeeeko... :) Oni su tu... Pazinjani naravno :) uvijek su tu! Karavana je mogla krenuti... Coci svuda :) Ljepotan :) Neka "stara" i nova lica...aLe!! Nice to see you to!Family Pinterić Frenki u ulozi domaćina...obavezna "turistička" tura kroz sve bouldere, postojeće...buduće...te smjerove na konop... Nikada toliko crasheva u Kanjonu...PONOVILO SE :) Preko brane u gornje sektore... Neki su mislili odmarati... Bouldering može početi... dok je fotograf Šoić i hladu...ostatak čačka po atraktivnom FLASH ODRONU 7A  Curke su također...još u hladu...još malo.

Rirockerski Pozdrav Ljetu

I Nismo očekivali ovako naprasit kraj...i faliti će Lakoća kruzanja kroz duuugiii dan, i fjaka, i cvrčci...i žega...i pretjerivanje u aLo pomaLo mood-u.  AL bit će Uvjet, valjda, kada nas netko od gore prestane zaljevati. Hvala ti Ljeto 💜