Preskoči na glavni sadržaj

Rirockeri in the Zone

Sad kad je temperatura ponovno u porastu...grickamo noktiće jer se uvjet koji je vladao našim prostorima prošloga tjedna mogao možda i bolje iskoristiti.

Možda i ne...tu i sad...bez taktiziranja, bez preračunavanja...Bilo je A muerte! To je jedino važno.

Najaktivnija rirockerica, Ivana Maquinita Staraj de Roč penje svaki dan. Malo je doma...malo je svuda i skroz je zaljubljena. Odlazi u Đoser gdje 2 puta za redom penje lanjski dug, najljepši u okolici te ocjene...Just do it 7b...jednom za popenjat, još jednom jer je prekrasnoća. <3.
Drugi dan, u istom sektoru...Deep as Fukamushi 7b 3 go. Ale!
Odlazi i do Kamenih vrata...gdje iz druge penje Šparoga bluz 7a...ostaje bez kože i odlučuje stati jedan dan, jer dolazi vikend, a Dušići imaju primamljiv plan.

U Đoseru je bio i Luka, Luka Sironić...novi doktor rirocka! Za prevelikog asa...Light as Asamushi 7a+.

Dan velike bure Dušiće odnosi u Pajkovu. Kad će ta jesen??? Uz disanje na škrge..i 2 koljena, Tržaška smer 7b iz treće za yaSs.

U ljetnom hitu, Golubinjaku je ORMario iz Moščenic...penje trenutno najpopularniji 8a ovih prostora...RocknRolla. 7-mo ponavljanje za njega. Ale!

Sežana...ooooo Sežana....ne da nam spavati od prošlog vikenda veeeeeeeelike enerđije. Ivana inspirirana...šetnja kroz Nemo 7b. Najsijača makiiii!!!!!!!!
Frenks se usred projektiranja sjetio da je davno uletio u Two shoes for dancing 8a. Dva pokušaja. ALe!
yaSs će morat opet doć...treba opravdati šljivu na oku :D.
U Sežani nam je bila i naša kapetanica Lina...koja je direktno s broda, nakon 3 mjeseca odsudstva (već?!!!) jedan dan vrtlarila sa Sironićima, jedan dan čuvala mamurnog muža i jedan dan provela s girl teamom, ovoga puta pojačanog glavom Dušić fameje. Ugledao se na Luku...pa bi i on bio strong ;).
Lina je svojom preplanulom puti zasjenila svih, pa i špilju...među talijanima poznatu kao Dark point.

Šoić se vratio iz Dalmacije, letio je s topa Favorita i trenutno traži gri...pa, ako slučajno netko nešto zna...olakšajte mu muke.

Kocka! :D

Mara šofer po bijelim cestama :)

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Tekal san za njin celo leto

By Dan Kulišić a.k.a Danny Boi Ne sjećam se točno kada sam prvi put probao Giant S. Pred možda godinu, dve. Meriou i ja smo bili na Zijavici i on mi je rekao: „Provaj ga, ča gibi moreš storit!“. Nevoljko sam na top probao smjer i ostao zabezeknut: prvo, koliko je zapravo težak smjer i drugo, kako li je samo divan. Gibovi, hvatovi, koljena, pete, namještanje tijela, sve to je bilo poput perfekcije. Ples na vertikalnom podiju. Od početka do kraja pustolovina, od prvog hvata do zadnje šalice avantura. Sjećam se kako sam sebi rekao: „J---š mi pokojnu pranonu Maricu babicu ako se neću potrudit da ga ispenjem.“ To mi je postao cilj. Uslijedili su razni neuspjeli pokušaji kroz godinu. Pa nisam u formi, pa imam 3 kile viška, pa je vlažno, ili nisam mentalno jak, ili je neki ribar iz Vijetnama krivo spekao krumpir i nanio mi nesreću, ili neki xy razlog. Opravdanja. Sve sama opravdanja. Počele su frustracije i bio sam tako blizu. Ali eto, uvijek je postojalo eko opravdanje. Išao sam s Casperom g

Kanjon Rječine

Foto priča...jer slika govori tisuću riječi... Kako nam je bilo...teško je "zgurati" u post...uživajate u ovih par fotografija by magistar Šoić...i naravno, dođite nam opet!!!:) Nedjelja 29.06.2014. VELIKO Hvala Rovinježima!!Svaka čast Toniju, Nereu i Ganniu!Odlični ste...za one koji misle da je Rovinj daleeeeeeeeeeeko... :) Oni su tu... Pazinjani naravno :) uvijek su tu! Karavana je mogla krenuti... Coci svuda :) Ljepotan :) Neka "stara" i nova lica...aLe!! Nice to see you to!Family Pinterić Frenki u ulozi domaćina...obavezna "turistička" tura kroz sve bouldere, postojeće...buduće...te smjerove na konop... Nikada toliko crasheva u Kanjonu...PONOVILO SE :) Preko brane u gornje sektore... Neki su mislili odmarati... Bouldering može početi... dok je fotograf Šoić i hladu...ostatak čačka po atraktivnom FLASH ODRONU 7A  Curke su također...još u hladu...još malo.

Rirockerski Pozdrav Ljetu

I Nismo očekivali ovako naprasit kraj...i faliti će Lakoća kruzanja kroz duuugiii dan, i fjaka, i cvrčci...i žega...i pretjerivanje u aLo pomaLo mood-u.  AL bit će Uvjet, valjda, kada nas netko od gore prestane zaljevati. Hvala ti Ljeto 💜