Preskoči na glavni sadržaj

Hobbiti 2014./15.

Dobrodošli u najbrojniju i najuzbudljiviju kategoriju Blika...od 45 Hobita...predstavljamo prvih 15. Svaka čast svima, zbilja ste fantastični...al je gotovo nemoguće predstaviti svih...barem ne ovim putem. Naći ćemo alternativu.
Za sada...Top 15 hobbita, pred sam kraj kraj sezone, još uvijek je sve moguće aLe!!

15. Sandi Ličen...101 bod. Svima poznati, Toster. Također predstavnik Pokreta Otpora...nezaobilazni tekmaš svakog Blika, preuzima Čedinu titulu i ulogu..."Tata pulske scene"...za Blik kaže..."ovo je lijek"! Sve je rekao...As! :D

14. Gianni Vretenar...122 boda. Leđend! :) Najviše volimo čitati njegov rukopis...odnosno komentare ala.... "O ben pasale su feste nova smo je proveli ili bar pokusali sa glavobolje sta nikad u zivotu takav:( Nu ben od sutra se vracamo trenirat:)"
Najširi osmjeh Hobbita! Hvala Bliku na veselim kolegama. :)



13. Bruno Soloković...125 bodova. New kid from Pazin. Sezona uhodavanja i odmjeravanja snaga. Rame uz rame s divovima. Slijedeća je definitivno tvoja. aLe!



12. Roni Nikolić...142 boda. Roni nam se priključuje tek ove godine. Puležan na faksu u Rijeci...uvijek nam je toplo oko srca kad penjači- studenti iz Istre navrate do rirocka!. Uvijek ostanu i uglavnom postanu sastavni dio našeg underground carstva. Bienvenido! aLe!


11. Danijel Čolakovac. Rirocker!...151 bod. Danijela smo vrbovali prije 2 godine...jedan od onih koji klikne na prvu i znaŠ da će uvijek biti tu negdje. Voli škicnuti treninge od girL team-a, bacit ko fol neki komentar...a onda brzo nabaciti trening s trenutnim sparing partnerom Andrijom ;). Najrađe se s girL timom vozi na Blikove. :D aLe! Autor izjave..."da se još njih 3, 4, 5 ozljedi...eto i mene na postolju!"...Kralj :)


10. Antonio Končarević....158 bod. Okrugla desetka za buzećana Tončija. Još jedan veseli as koji je iz Blika u Blik sve jači...sve bolji i uvijek daje sve.! Beeing strong! aLe! Jedva čekamo čačniti na vašem novom boulderu! Smells like finaLs! :)


9. Dean Špoljarić...173 boda. Kasper Zapravo. Hiperaktivac u duši, kako to voli često napomenuti...još jedan od istarskih studenata koji se upozanje s prevjesom koji život znači upravo u Rirocku! Izostaje sa zadnjeg...nadamo se da se vidimo na preostala 3.



8. Silvio Gojtanić...189 bodova. Još jedan domorodac Blika, u internim krugovima poznat kao Šljiva...najstariji od 3 Gojtanića, Blikovac s najdužim dredom...stara iskusnjara s preko deset godina penjačkog staža...a tek mu je 25. Frenkijev prvi penjački partner. aLe! Needless to say more.



7. Nereo Pastrovicchio...205 bodova. Hobbit s najzvučnijim prezimenom. Jednom kad smo ga konačno zapamtili...rado ga izgovaramo na glas. :) Pobornik Work hard, play hard stiLa. Rovinjež, metalac, bajker, kipar ;)...Blikovac.!aLe! Nice to meet you.


6. Roberto Dušić...223 boda. Najmlađi ali i najveći iz klana Dušić,.Konačno se uozbiljio i počeo koristiti i noge za penjanje. :) Iz Blika u Blik, getting better...na Zadnjem Prvo mjesto. aLe! Strong!


5. Emir Ahmić...241 boda. Samozatajni Kozmo...Nema toga što on neće zadržati. Light and strong maquina, i on je dio penjačkog staža proveo s rirockerima. Nice to have you!


4. Tino Bertoša...279 boda. Kad je prvi put došao u rirock!, jedva je prošao kroz naša underground vrata. Dobri div iz Pazina ušao je u sezonu naglavačke i osvojio par postolja. U Rijeci nije baš taktizirao...Pulu je preskočio. Vidimo se na preostala 3. Jako nas veseli tvoj povratak penjanju...i keep on rockin' Maquina!


3. Filip Loparić...328 bodova. Usvojeni lepoglavčanin...jedan od favorita na postolje, no nažalost i pripadnik grupe "Ozlijeđeni". Preskoćčio je Pulu, nadamo se da ga vidimo na zadnja 3...malo da ubaci šuštance u finale. Ne bi bilo loše. :D Četitamo asu na djevojčici Mii. aLe!


2. Luka Sironić...345 bodova. The ultimate Hobbit!!!Naš najdraži favorit na tron (pristranost je dozvoljena...aLe! Meštoviću, i ti si nam drag)...Rirocker! najstariji Sironić, koji snagom opasno prijeti i već poznatom mlađem bratu Filetu. Hobbit s najvećim bicepsom, najvećim ramenom...najvećom cicom BLika...Bolja polovice najjače rirockerice Line. :) Također škica treninge girL teama...a mi mu uporno tvrdimo da smo upravo mi tajna njegovog uspjeha ;) :). aLe!


1. Luka Meštrović...371 bod. Trenutni presjedavajući. Malo je škicao situaciju, snimio konkurenciju...i sad pred kraj...u daghe gasso maniri...Fajta ko lav. Navodno ne želi stisnut 8a kako bi ostao u hobbitima i postao apsolutni kralj. Ne brini asu...samo ga stisni. :D Ukupnom pobjedom, uz ostale nagrade...osvajaš i ulaznicu u Pro klasu!aLe!! Samo veselo.


aLe! Uskoro...Pro muški!

Stay strong!

kissi











Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Tekal san za njin celo leto

By Dan Kulišić a.k.a Danny Boi Ne sjećam se točno kada sam prvi put probao Giant S. Pred možda godinu, dve. Meriou i ja smo bili na Zijavici i on mi je rekao: „Provaj ga, ča gibi moreš storit!“. Nevoljko sam na top probao smjer i ostao zabezeknut: prvo, koliko je zapravo težak smjer i drugo, kako li je samo divan. Gibovi, hvatovi, koljena, pete, namještanje tijela, sve to je bilo poput perfekcije. Ples na vertikalnom podiju. Od početka do kraja pustolovina, od prvog hvata do zadnje šalice avantura. Sjećam se kako sam sebi rekao: „J---š mi pokojnu pranonu Maricu babicu ako se neću potrudit da ga ispenjem.“ To mi je postao cilj. Uslijedili su razni neuspjeli pokušaji kroz godinu. Pa nisam u formi, pa imam 3 kile viška, pa je vlažno, ili nisam mentalno jak, ili je neki ribar iz Vijetnama krivo spekao krumpir i nanio mi nesreću, ili neki xy razlog. Opravdanja. Sve sama opravdanja. Počele su frustracije i bio sam tako blizu. Ali eto, uvijek je postojalo eko opravdanje. Išao sam s Casperom g

Kanjon Rječine

Foto priča...jer slika govori tisuću riječi... Kako nam je bilo...teško je "zgurati" u post...uživajate u ovih par fotografija by magistar Šoić...i naravno, dođite nam opet!!!:) Nedjelja 29.06.2014. VELIKO Hvala Rovinježima!!Svaka čast Toniju, Nereu i Ganniu!Odlični ste...za one koji misle da je Rovinj daleeeeeeeeeeeko... :) Oni su tu... Pazinjani naravno :) uvijek su tu! Karavana je mogla krenuti... Coci svuda :) Ljepotan :) Neka "stara" i nova lica...aLe!! Nice to see you to!Family Pinterić Frenki u ulozi domaćina...obavezna "turistička" tura kroz sve bouldere, postojeće...buduće...te smjerove na konop... Nikada toliko crasheva u Kanjonu...PONOVILO SE :) Preko brane u gornje sektore... Neki su mislili odmarati... Bouldering može početi... dok je fotograf Šoić i hladu...ostatak čačka po atraktivnom FLASH ODRONU 7A  Curke su također...još u hladu...još malo.

Rirockerski Pozdrav Ljetu

I Nismo očekivali ovako naprasit kraj...i faliti će Lakoća kruzanja kroz duuugiii dan, i fjaka, i cvrčci...i žega...i pretjerivanje u aLo pomaLo mood-u.  AL bit će Uvjet, valjda, kada nas netko od gore prestane zaljevati. Hvala ti Ljeto 💜