Preskoči na glavni sadržaj

Dan za 10!? ma dan za 7b+ !!!

Easy like Sunday morning...Kasno se budimo, opet hrpa poruka, premišljanja, otkazivanja, regrupacijaa....ipak nekolicina ide, rirock! team:
Mara, Ivana, yaSs, Frenx, Kaotiko, ORMario, Luka, File ;) Loparić...a Šoić kao da nije ni bio...
Destinacija, Buzet, ljetni sektor.
Tamo nas čekaju pazinske snage Malik, Gogo, Dobrić, Marta i Enna...Coci...
Temperatura u autu 35...wtf!!Period aklimatizacije već par sezona ne postoji. Ljeto nam se vratilo..

Frenki s guštom chila i radi ništa :) , Mara i Malik vrtlare po penjalištu dok gomila čeka u redu ispod Vještice..

Ivana di Roč Staraj, nakon što je zadnjih par puta počistila sve sto se da u par pokusaja, sad mora projektirati.. ulazi malo u Macumbu, malo u Saunu..al kaze da joj se i neda baš prevšse.. pa nije ni čudo.. 3.dan zaredom.. Ou yea!

Led probija Nino di Lovran Kaotiko koji  bez većih poteškoća prolazi kroz Štrigu 7b (befana+neox) i jos jednom dokazuje da je forma sve bolja a iskustvo se polako ali sigurno skuplja! Ale maquina!!!

Slijedi Mario di MošĆenice Ormario..nakon što u velikom stilu pada na samom kraju fleš pokušaja u Befani 7b+ , iz 3. ga penje ko niš! ..ni olujne bure ni sav njihov bijes ne mogu mu ništa.. to asu!! it is power of will you've got!!!3.dan penjanja :)

Syke building up...Nabrijani smo ko strujiceee ;)

Filip File Loparic..opatijski Lepoglavčanin..duboko fokusiran,  gledajući vješticu ravno u oči , kradući joj bezobrazno  metlu,  upisuje još jednu pobjedu u samom sebi!!! Svaka čast! I on pokazuje da se feeling vraća i sve lakše prati plesne korake u koreografiji Majke prirode!!! Nice and smooth, dude! ;) Befana :D

Yass prateći muskarce u stopu  2 puta lagano pada na topu.. U Prvom je odlična,u  drugom je katastrofa...Malo se ljuti, malo se smije jer kaže skoncentrirana nije...skida pojas, al onda ipak proradi grinta, oblači ga opet...Lovi povjetarac,...u 20:50, Pred sam mrak u smjer ulazi i trikova stare befane dobro se pazi!! Radi špagu, ukapča top i kaze hop!!!Čuo ju je cijeli Buzet!!! I okolica...Vengaaaa mujer!!! :)))
Na to da je prvi, Yass odmahuje rukom. Happy, jer je išao dovoljno brzo da ne preraste u projekt, neki smjerovi to moraju biti, ali ne svi...Befana je odletila!:D
Selimo se na neke druge stijene, Buzet bye bye...

Vittoorio je s Miljenom produžio u izvidnicu do Sežane...još ćemo se morati malo strpiti, sve je mokro, osim malog dijela desne strane...dovoljno da stisne Nemo 7b+ na pogled. :)aLe!

Ja, Frenki sam izabrao ponedjeljak, kao dan za metak...Kaotiko i ja pod prevjes koji život znači, Knezgrad naravno...what else :)
Venga veccio 8a flash try...sve radim dobro, imam ritam...aL...zaj...u zadnjem detalju...od 4 označene noge...biram krivu naravno, previše se izdužujem, čak i za mene ;)...%&%&%&%%$#$####!!!!!!!
ae!2GO, nije Loše!Bit će!

Zasluženi odmor, možda koji kupanjac...aLe by Frenki!

yaSs u zadnjem pokušaju...Drop knee u 9 ur...joŠ 2 giba :) ihaaaa!

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Tekal san za njin celo leto

By Dan Kulišić a.k.a Danny Boi Ne sjećam se točno kada sam prvi put probao Giant S. Pred možda godinu, dve. Meriou i ja smo bili na Zijavici i on mi je rekao: „Provaj ga, ča gibi moreš storit!“. Nevoljko sam na top probao smjer i ostao zabezeknut: prvo, koliko je zapravo težak smjer i drugo, kako li je samo divan. Gibovi, hvatovi, koljena, pete, namještanje tijela, sve to je bilo poput perfekcije. Ples na vertikalnom podiju. Od početka do kraja pustolovina, od prvog hvata do zadnje šalice avantura. Sjećam se kako sam sebi rekao: „J---š mi pokojnu pranonu Maricu babicu ako se neću potrudit da ga ispenjem.“ To mi je postao cilj. Uslijedili su razni neuspjeli pokušaji kroz godinu. Pa nisam u formi, pa imam 3 kile viška, pa je vlažno, ili nisam mentalno jak, ili je neki ribar iz Vijetnama krivo spekao krumpir i nanio mi nesreću, ili neki xy razlog. Opravdanja. Sve sama opravdanja. Počele su frustracije i bio sam tako blizu. Ali eto, uvijek je postojalo eko opravdanje. Išao sam s Casperom g

Kanjon Rječine

Foto priča...jer slika govori tisuću riječi... Kako nam je bilo...teško je "zgurati" u post...uživajate u ovih par fotografija by magistar Šoić...i naravno, dođite nam opet!!!:) Nedjelja 29.06.2014. VELIKO Hvala Rovinježima!!Svaka čast Toniju, Nereu i Ganniu!Odlični ste...za one koji misle da je Rovinj daleeeeeeeeeeeko... :) Oni su tu... Pazinjani naravno :) uvijek su tu! Karavana je mogla krenuti... Coci svuda :) Ljepotan :) Neka "stara" i nova lica...aLe!! Nice to see you to!Family Pinterić Frenki u ulozi domaćina...obavezna "turistička" tura kroz sve bouldere, postojeće...buduće...te smjerove na konop... Nikada toliko crasheva u Kanjonu...PONOVILO SE :) Preko brane u gornje sektore... Neki su mislili odmarati... Bouldering može početi... dok je fotograf Šoić i hladu...ostatak čačka po atraktivnom FLASH ODRONU 7A  Curke su također...još u hladu...još malo.

Rirockerski Pozdrav Ljetu

I Nismo očekivali ovako naprasit kraj...i faliti će Lakoća kruzanja kroz duuugiii dan, i fjaka, i cvrčci...i žega...i pretjerivanje u aLo pomaLo mood-u.  AL bit će Uvjet, valjda, kada nas netko od gore prestane zaljevati. Hvala ti Ljeto 💜