Blik, SPK Hipeaktiv, 25.11.2017.

Drugi Blik najnovije Blik sezone...blagovali smo u Pazini u Hiperaktivnoj kući. Osim što je bila subota (ledena i kišovita), što je bilo mnoštvo laganica i svi su (pre)napenjali, što se spremala balkan đuska u Magnusu...domaćini su...vođeni Dexterom organizirali i post tekmicu u dinamikama.

Na četrdesetak projurilo je kroz dvadeset smjerova Pufe Wizzarda koji još uvijek vodi bitku s ozljedom i želimo mu što brži oporavaK.

Pro kategorija nikada lakše do bodova...Raspoloženi Frenkss 6 smjerova pro kategoriji penje iz prve..u prvoj seriji (dajte momcima još dva smjera i malo šuštance da se  muče)  Marko do srebra s također 6 topova i nešto pokušaja više (crveni smjer rasplamsao je maštu pro klase). Treći je as Sironić...Luka Sironić...s jednim topom manje prvo pro postolje za as(isu, najjaču rirockericu! 💛)

Hobbiti favorite imaju u mladim asevima...Filip Kurtović kao zlatni ponovno dominira...u stopu ga prati još jedan mladi as iz Pule, Luka Žufić...a treće mjesto pripada lokalnom asu Luki Finderla aka Fifi (the wizzards assistant).

Kod cura, na postolje se nakon dužeg vremena vraća Blik veteranka, lokalna asica, pazinjanka Marta Jedrejčić..za jedan pokušaj bolja od rirock kutije...Line Stock! Yass, s topom manje...kući ide brončana.

Sva su postolja neizvjesna, radost veća!

Rezultate čeknite pod linkovimaa.....
Rezultati iz Pazina Rezzz
Ukupni poredak 😎 ReZz

Kako su se poredali u Dexterovom produženom boravnku, dynamic jamu...čekamo još uvijekk...😎

Hvala svima na odLičnoj subotii!!Blik karavana nam dolazi u goste. Slijedeći na redu mi...17.12.2017. 16 sati...Zatengnite tetive, u rirocku nema labavo 💛

Hvala našim najdražim spozorima, prijateljima Blika koji nas maze, paze i dodaju vrijednost našoj ligi. Slavimo rođendan...i ove godine oko Blika, na jubilarni deseti rođendaN, skupili su se svi relevantni.

S ponosom objavljujemo da je Blik bogatiji za još dva prijatelja 💛 koji znaju i imaju...sve što nam treba!

Ljubitelje pustolovina KIBUBA HRVATSKA

Multisport stručnjake DECATHLON HRVATSKA

Od nedavno i u Puli...

Specijalist za rad na visini i spašavanje BIM Sport

I naši dugogodišnji prijatelji 💛

Best holdss...best of aLL SAMSARA CLIMBING

Riječki outdoor stučnjak..odnedavno i u PuLi IGLU RIJEKA I PULA

Pazinski adrenaLin ZIPLINE PAZINSKA JAMA

Riječki visual wizzard TODDESIGN












Primjedbe

Popularni postovi