Preskoči na glavni sadržaj

Rovinj BLik :)

Zadnji ovogodišnji BLiK, powerd by Rovinježi.
Maglovite nedjelje, 11.12.2016., svi putevi vodili su u malu (ali opaku;) dvoranu u Rovinju, dom naših Muntravića.


Domaćini su nas dočekali s osmjesima od uha. Spremili su nam 19 smjerova, uz pomoć par PRO-eva koji su sebi odlučili oduzeti koju miću kurijericu i(li) dodati pokoji sloper. Nismo bili ni svjesni što nas čeka (zato danas znamo, jer jedva hodamo od upale :). Skakućeno, rastežemo trake, razgibavamo kukove, družimo se i nestrpljivo čekamo da netko vikne „poooočinjemo!!“. Rasporedili smo se nas 42 u 2 grupe, po 20 min.. Smjerovi super penjivi, zagrijavamo se, stišćemo, trudimo, padamo, dižemo, nekad teže dišemo, skačemo, improviziramo gibove, navijamo,fajtamo, navigiramo, malo živciramo, puno smijemo, motiviramo i družmo..volimo tu opuštenu prijateljsku atmosferu… runda za rundom i tako do nekih 7 ipol, energije nam ponestaje, bicepsi sve prazniji, a tigrovi u očima. Možemo doći sutra i popenjati onaj di padamo pred topom? :D

Najinteresantniji smjer...bar za dio populacije :D




Da ne duljim, evo postoljaša…

Ladies first. Rirockerice se opet penju visoko <3 Ivana, yaSs i Lina 123. Vratila nam se i Petra Candy i odmah sjela na 5. mjesto, a na 8. mjestu  imamo prinovu, Katarina Čule, prvi BLiK (bilo joj je super i sad ide na svaki :D)!
Kocka i drugim curkama, bilo nas je 10 ovog kola :) Da nas bude što više, a ozljeda što manje!
Hobi dečki na postolju sa 14 topova, dijele ih samo pokušaji (a neke ni to):
Blaž Šolar, susjed Slovenac, dijeli prvo mjesto s domaćinom Nereom kojem je ovo prvo Blik postolje...prvo pa Zlato :). Do njih Gregor Talajić, također Muntravo boy, a na trećem mjestu naš Rirocker (Rama)Damir Mujkanović. Kako smo već i navikli, uvijek su nijanse u rezultatima hobija… nikad ne znaš ko će gore, ko dole ;) strong boys!
PROmomci su si odredili 7 smjerova u kojima će fajtati do zadnjih atoma snage. Pufa je zauzeo prvo mjesto sa 4 topa (što reći…wizard nakon Fothia Open penje naglavačke s potejpanim svim prstima.. aLe!) Drugo mjesto s 2 topa u 5 pokušaja dijele pokreti otpora, jedan riječki i jedan pulski, Demir  i Fićo! s par pokušaja više, na trećem mjestu neki novi klinci, Roni i Teo. Luka Meštrović DirektIzDvigradaNaBlik s par pokušaja više četvrti, dok Frenx kulira u publici s pivom u ruci jer je dan prije odradio finale na Fothia Boulder Open-a. Sjedni 5! :)

Detaljnija lista rezultata na BLiK page-u.. pratite ;)

Hvala hvala hvala SPK Muntravo, bilo nam je odlično! Hvala i sponzorima bez kojih ne bi sve ovo bilo tako dobro kako je :)





Vidimo se u Puli, u Glas Istre 15.1.2017. !
Budite i dalje divni, dragi i veseli <3 Buone feste :)
#samoljubav #stisnijače #bliksensations #plastikizfantastik









Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Tekal san za njin celo leto

By Dan Kulišić a.k.a Danny Boi Ne sjećam se točno kada sam prvi put probao Giant S. Pred možda godinu, dve. Meriou i ja smo bili na Zijavici i on mi je rekao: „Provaj ga, ča gibi moreš storit!“. Nevoljko sam na top probao smjer i ostao zabezeknut: prvo, koliko je zapravo težak smjer i drugo, kako li je samo divan. Gibovi, hvatovi, koljena, pete, namještanje tijela, sve to je bilo poput perfekcije. Ples na vertikalnom podiju. Od početka do kraja pustolovina, od prvog hvata do zadnje šalice avantura. Sjećam se kako sam sebi rekao: „J---š mi pokojnu pranonu Maricu babicu ako se neću potrudit da ga ispenjem.“ To mi je postao cilj. Uslijedili su razni neuspjeli pokušaji kroz godinu. Pa nisam u formi, pa imam 3 kile viška, pa je vlažno, ili nisam mentalno jak, ili je neki ribar iz Vijetnama krivo spekao krumpir i nanio mi nesreću, ili neki xy razlog. Opravdanja. Sve sama opravdanja. Počele su frustracije i bio sam tako blizu. Ali eto, uvijek je postojalo eko opravdanje. Išao sam s Casperom g

Kanjon Rječine

Foto priča...jer slika govori tisuću riječi... Kako nam je bilo...teško je "zgurati" u post...uživajate u ovih par fotografija by magistar Šoić...i naravno, dođite nam opet!!!:) Nedjelja 29.06.2014. VELIKO Hvala Rovinježima!!Svaka čast Toniju, Nereu i Ganniu!Odlični ste...za one koji misle da je Rovinj daleeeeeeeeeeeko... :) Oni su tu... Pazinjani naravno :) uvijek su tu! Karavana je mogla krenuti... Coci svuda :) Ljepotan :) Neka "stara" i nova lica...aLe!! Nice to see you to!Family Pinterić Frenki u ulozi domaćina...obavezna "turistička" tura kroz sve bouldere, postojeće...buduće...te smjerove na konop... Nikada toliko crasheva u Kanjonu...PONOVILO SE :) Preko brane u gornje sektore... Neki su mislili odmarati... Bouldering može početi... dok je fotograf Šoić i hladu...ostatak čačka po atraktivnom FLASH ODRONU 7A  Curke su također...još u hladu...još malo.

Rirockerski Pozdrav Ljetu

I Nismo očekivali ovako naprasit kraj...i faliti će Lakoća kruzanja kroz duuugiii dan, i fjaka, i cvrčci...i žega...i pretjerivanje u aLo pomaLo mood-u.  AL bit će Uvjet, valjda, kada nas netko od gore prestane zaljevati. Hvala ti Ljeto 💜