Preskoči na glavni sadržaj

Rirockerski BLik!

Rirock štab!Još pola lige ispred nas....

Malo mjesta, brdo raje, atmosfera...kako smo i očekivali...uzavrela!

Uz standardnu ekipu domaćih ovog puta nas svojim sudjelovanjem obogaćuju prijatelji iz Bugarske (Yavor Sensei, Katerina The machine, Koce The rider i Silvia Smile! ) te bivši suigrač i počasni član Rirocka, Zadranin Leo Ante Kezić te njegov buraz Kezić jr. sa njegovom boljom polovicom!

Ukupno četrdesetak penjača podijelili smo u 3 grupe i odredili 15 min po krugu..Rekli smo 4 kruga+ sudačka nadoknada..  Tako da se naposljetku fajtalo do iznemoglosti! Kako ti obično bude...zadnji krug je najintenzivniji! Glavni sudac je ovog puta bio Marko Brkić, otac naše asice Lucije, koji je sve držao pod kontrolom ne prepuštajući ni sekundu slučaju! Veliko hvala na strpljenju! ;)

Budući da je boulder  manji, tj. niži od ostalih, postavljači su iskemijali "samo" 17 smjerova.. No oni svakako nisu bili uobičajeni te se nadamo da Vam je svima bio gušt..da ste se dobro natrenirali...Upalu mišića možete zahvaliti
glavnom postavljaču, Filipu Sironiću- Filetu koji je odradio vraški posao u suradnji sa Frenksom..
File je nažalost u vrijeme Blika brojao izborne listiće te nije vidio položaje naših tjelesa dok smo se doslovno vrtili oko volumena i grifova...No svaka čast postavljači :)!.... i više nego zanimljivo.

Osim Bugara i Zadrana po prvi puta u ovoj sezoni,nakon duge pauze, pojavljuje se misteriozni Puležan, Marko Babić Galeb kojeg smo zadnji put vidjeli pred koju godinicu...također u Rirock! odajama te jedini RAK-ovac na Bliku, Cristian Todorovic! Ale! Surprises are good!

U najzanimljivijoj kategoriji, tkz. Hobiti, uzbuđenja nikad ne manjka! U strašnoj konkurenciji koju čine naš Luka Sironić i Filip Loparić te Tino Div Bertoša i Luka Meštrović stalno se mijenjaju pozicije i nikad se ne zna krajnji ishod! :D

Ovog puta, Luka S. zbog ozljede ramena i nedostatka treninga ne uspijeva se plasirati na postolje baš kao ni čovjek nevjerojatne snage, Tino Div!

Definitivni favorit u Hobitima, Filip Loparić sa ozljeđenim prstom fajta do zadnjeg atoma no te večeri u puno sjaju blista  pulski meštar, Luka Meštrović, i odnosi svoje prvo zlato! SRETAN ROĐENDAN ASU!!!  Loparić zauzima drugo, a odličnim nastupom na treće mjesto zasluženo zasjeda Cristian Todorović! Wow! Nadamo se da ćemo ga vidjeti i u nastavku najdraže lige! ;)

Kod PRO kategorije nešto manje iznenađenja...Prvi je Frenky...s topom više (17) od pazinskog wizarda Pufe...Dok je puležan Marko Suncetižarko...s tri pokušaja više od Pufe...Treći! aLe!
Marko, Teo (ovaj put 4.), Vito (koji ovaj put izostaje)...i Fićo ( 5-ti u rirocku!)...kandidati za treće mjesto na konačnoj ljestivici...as do asa..garancija za neizvjesnost :).

Cure...malo njurgaju na početku, naravno :)...kao..."Nismo vidjele plastikuod prošlog Blika...njnjnj...malo ozljede, malo hormoni...malo kolači...
No dosadašnja iskustva su pokazala da je prvi krug najkritičniji...Kad se zagriju, samo redaju...Tako je bilo i ovaj put...uz malo brufena i zdrave atmosfere, sve sjeda na mjesto.
Isti broj topova za sve tri cure...10. Jasna se kao prava stara pločarica ;)...ovaj put izvlači s najmanje pokušaja...slijedi Lina s kojim pokušajem više, a Ivana sa svojih 158 pokušaja naravno pretjeruje...ali, svi znamo za njen tvrdi, samokritični stav. Asica Alice, sa samo jednim topom manje...4-ta! :) aLe!! Njeno vrijeme tek dolazi.
Petra je obećala bar 2 treninga tjedno ;).

Svi REZULTATI

Hvala Vam svima na odličnom druženju. Vidimo se svi u Puli, gdje će domaćini iz Glasa Istre sigurno prirediti još jedan Blik za pamćenje. Do tada...samo ljubav <3!

Hvala našim najdražim sponzorima za dodatnu motivaciju! :)

Naš Najveći  Sponzor... SAMSARA CLIMBING HOLDS i ove godine osigurava nagrade za prva tri kluba u muškoj i ženskoj kategoriji.



Nagrade za prva tri mjesta u pojedinačnom poretku...u svim kategorijama...osiguravaju:
Prošlogodišnji Spozor...PROLADIA j.d.o.o.


 te naši novi prijatelji Blika...Ad Natura


Par slija ;) by Ivan Vranjić

Route setter assistant Frenks ;)

Sisi i Katy...friendS from Bulgaria

Daniel

Ante ;)





Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Tekal san za njin celo leto

By Dan Kulišić a.k.a Danny Boi Ne sjećam se točno kada sam prvi put probao Giant S. Pred možda godinu, dve. Meriou i ja smo bili na Zijavici i on mi je rekao: „Provaj ga, ča gibi moreš storit!“. Nevoljko sam na top probao smjer i ostao zabezeknut: prvo, koliko je zapravo težak smjer i drugo, kako li je samo divan. Gibovi, hvatovi, koljena, pete, namještanje tijela, sve to je bilo poput perfekcije. Ples na vertikalnom podiju. Od početka do kraja pustolovina, od prvog hvata do zadnje šalice avantura. Sjećam se kako sam sebi rekao: „J---š mi pokojnu pranonu Maricu babicu ako se neću potrudit da ga ispenjem.“ To mi je postao cilj. Uslijedili su razni neuspjeli pokušaji kroz godinu. Pa nisam u formi, pa imam 3 kile viška, pa je vlažno, ili nisam mentalno jak, ili je neki ribar iz Vijetnama krivo spekao krumpir i nanio mi nesreću, ili neki xy razlog. Opravdanja. Sve sama opravdanja. Počele su frustracije i bio sam tako blizu. Ali eto, uvijek je postojalo eko opravdanje. Išao sam s Casperom g

Rirockerski Pozdrav Ljetu

I Nismo očekivali ovako naprasit kraj...i faliti će Lakoća kruzanja kroz duuugiii dan, i fjaka, i cvrčci...i žega...i pretjerivanje u aLo pomaLo mood-u.  AL bit će Uvjet, valjda, kada nas netko od gore prestane zaljevati. Hvala ti Ljeto 💜                           

Kanjon Rječine

Foto priča...jer slika govori tisuću riječi... Kako nam je bilo...teško je "zgurati" u post...uživajate u ovih par fotografija by magistar Šoić...i naravno, dođite nam opet!!!:) Nedjelja 29.06.2014. VELIKO Hvala Rovinježima!!Svaka čast Toniju, Nereu i Ganniu!Odlični ste...za one koji misle da je Rovinj daleeeeeeeeeeeko... :) Oni su tu... Pazinjani naravno :) uvijek su tu! Karavana je mogla krenuti... Coci svuda :) Ljepotan :) Neka "stara" i nova lica...aLe!! Nice to see you to!Family Pinterić Frenki u ulozi domaćina...obavezna "turistička" tura kroz sve bouldere, postojeće...buduće...te smjerove na konop... Nikada toliko crasheva u Kanjonu...PONOVILO SE :) Preko brane u gornje sektore... Neki su mislili odmarati... Bouldering može početi... dok je fotograf Šoić i hladu...ostatak čačka po atraktivnom FLASH ODRONU 7A  Curke su također...još u hladu...još malo.