Preskoči na glavni sadržaj

Treći Blik, AO Glas Istre

Nakon kraće božićnonovogodišnjeblagdanske pauze, dočekali smo i prvi susret najdraže nam lige u 2017. godini! Sretna vam svima 💙


15.1.2017., u nešto manjem broju (ravnih 30), s nešto više slojeva odjeće okupili smo se u prostorijama Rojca, ovoga puta na drugom katu, u odajama AO Glasa Istre. (nadamo se da nikoga nije bura otpuhala ili snijeg zameo, a svi koji su se razboljeli da ozdrave čim prije :)). Dočekani smo raskošno, s nekih 10 kila banana, bar 5 kila kikirikija i okruženi grijalicama. Sve što nam treba za zagrijavanje.. jedino smo trake ponijeli od kuće.


Pod palicom Luke M. pozorno pratimo 17 smjerova koje su nam pripremili.


Smjerovi su sve samo ne trivijalni. Ženama su dodali neku stopinku (za ruku :P), muškarci se pozivaju na diskriminaciju. Ploče su (do'h) pločaste, gibovi za velike (i(li) jake:bicepsemoticon:). Za neke smjerove poželjan je pojas i pokoje ukapčanje jer su dvaput duži od Sistoličnog vrta 😫😵, ali odradili smo to Honnoldovski i hrabro:

Kad je težak gib…


…obavezno ne dišeš...




… i nadaš se da je sljedeći grif bolji i da ćeš ostat 😃



Ili ful jako stišneš.. 😄


Ili magneziraš di god jer možeš..



Svi smjerovi bili su penjivi, bar ako si Frenki ili Pufa :D U kategoriji PRO prvo mjesto pojeo je Gianfranco Frenki (IGLU ŠPORT RIJEKA), popevši ključnih 8 smjerova iz 17 pokušaja, a Hiperaktivac Pufa the Wizard  drugi, s par pokušaja više. Na trećem mjestu domaćin Marko Suncetižarko s 5 topova iz 6 pokušaja.
Hobi kategorija opet iznenađuje! Muntravac Gianni s 9 topova penje se na treće mjesto, Rirocker Damir s 11 topova odnosi drugo, a rame u rame između njih, na prvo mjesto postolja, ugurao se Staffovac Žiga s 12 topova.
Žensko postolje opet ostaje među nama Rirockericama 😊 uz male izmjene, ali velikiiii naklon Lini, našoj najširoj kutiji 😉 žena dođe nakon 6 dana skijanja, neprospavanih noći, feštanja do sitnih jutarnjih sati, tisuću sati vožnje iz Francuske. Šalje ujutro poruku da je sinoć došla i išla bi se podružiti na BLiK, ionako nema što doma raditi dok Luka pere prozore i raspakirava torbe :P (pusa Luki, fališ Girly teamu!) enivejz, dođe cura i ponese ju atmosfera, od topa do topa i do prvog mjesta :) ale Zvijerko! Ljubi te RiRock i čestita (21.?) rođendan 💙 Linu sa svake strane grle Ivana (2.) i Jasna (3).



Huha! Kocke i čestitke svima :)
Hvala domaćinima na super smjerovima, današnjoj upali života, hrani, pivama, medaljma (💙CroDaila Maila), Plexiju na super fotkama.. hvala svim sponzorima i naravno, hvala svim BLiKovcima na uvijek dobrom društvu, atmosferi, podršci, smijehu i sve te sentimentalne stvari (takav je dan :O)

Dodatak:
Luka Meštrović, pjesnik čiji radovi osvajaju nagrade na Lidranima, literarnim smotrama, Kibubinim stranicama i sl., osvojio je i naša srca pa u slučaju da ste propustili...





Pulski asevi svakako su opravdali najavu, iako ništa manje nismo ni očekivali!! 

Za odLične fotografije zaslužan je njujorčanin s Pulskom adresom, Jan Stojković Plexy...cijeli album na...Blik Facebook page-u
A mi najavljujemo novi BLiK, very soooon, 29. 1. 2017. Pripremite podlaktice i ENC-eve i vidimo se u RAK-u u 16 o'clock! Be there or be square!

hugs&kisses 💙

BLik is Powered by the Best ever!




















Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Tekal san za njin celo leto

By Dan Kulišić a.k.a Danny Boi Ne sjećam se točno kada sam prvi put probao Giant S. Pred možda godinu, dve. Meriou i ja smo bili na Zijavici i on mi je rekao: „Provaj ga, ča gibi moreš storit!“. Nevoljko sam na top probao smjer i ostao zabezeknut: prvo, koliko je zapravo težak smjer i drugo, kako li je samo divan. Gibovi, hvatovi, koljena, pete, namještanje tijela, sve to je bilo poput perfekcije. Ples na vertikalnom podiju. Od početka do kraja pustolovina, od prvog hvata do zadnje šalice avantura. Sjećam se kako sam sebi rekao: „J---š mi pokojnu pranonu Maricu babicu ako se neću potrudit da ga ispenjem.“ To mi je postao cilj. Uslijedili su razni neuspjeli pokušaji kroz godinu. Pa nisam u formi, pa imam 3 kile viška, pa je vlažno, ili nisam mentalno jak, ili je neki ribar iz Vijetnama krivo spekao krumpir i nanio mi nesreću, ili neki xy razlog. Opravdanja. Sve sama opravdanja. Počele su frustracije i bio sam tako blizu. Ali eto, uvijek je postojalo eko opravdanje. Išao sam s Casperom g

Kanjon Rječine

Foto priča...jer slika govori tisuću riječi... Kako nam je bilo...teško je "zgurati" u post...uživajate u ovih par fotografija by magistar Šoić...i naravno, dođite nam opet!!!:) Nedjelja 29.06.2014. VELIKO Hvala Rovinježima!!Svaka čast Toniju, Nereu i Ganniu!Odlični ste...za one koji misle da je Rovinj daleeeeeeeeeeeko... :) Oni su tu... Pazinjani naravno :) uvijek su tu! Karavana je mogla krenuti... Coci svuda :) Ljepotan :) Neka "stara" i nova lica...aLe!! Nice to see you to!Family Pinterić Frenki u ulozi domaćina...obavezna "turistička" tura kroz sve bouldere, postojeće...buduće...te smjerove na konop... Nikada toliko crasheva u Kanjonu...PONOVILO SE :) Preko brane u gornje sektore... Neki su mislili odmarati... Bouldering može početi... dok je fotograf Šoić i hladu...ostatak čačka po atraktivnom FLASH ODRONU 7A  Curke su također...još u hladu...još malo.

Rirockerski Pozdrav Ljetu

I Nismo očekivali ovako naprasit kraj...i faliti će Lakoća kruzanja kroz duuugiii dan, i fjaka, i cvrčci...i žega...i pretjerivanje u aLo pomaLo mood-u.  AL bit će Uvjet, valjda, kada nas netko od gore prestane zaljevati. Hvala ti Ljeto 💜