Preskoči na glavni sadržaj

Čreta kod Cerovlja?!

....Celja, naravno.
Cro Daila, Mailita de la Roca, u jednoj će rečenici govoriti na svim romanskim jezicima , pokojem germanskom i slavenskom.Toliko često mijenja adrese da joj razlika između Cerovlja i Celja nije bitna. Bez uvrede i Cerovlju i Celju, al nije loše izbrisati granice. Samo da se kreće.

Za dogovor dovoljna su bila 2 SMSa.Volimo. <3
Tri dana penjanja vani zaredom...čini se kao sitnica. Dušići već duuuuuuuugo ne bilježe takav luksuz u penjačkim dnevnicima. Ivana se trese od uzbuđenja...i nakon 6 mjeseci bez ljubovanja sa stijenom, rock tripic! Konačno i u tvom društvu :) Cro Daila je pro...ona će povezati 4 dana. Uvijek volimo <3

Mini rocktrip može početi.


Svi na more...penjači u brda.

bez selfija se ne broji

Uz Pintijeve preporuke i preciznu navigaciju Dobrog Davida varaždinca...stižemo u čarobnu šumu. Let 's go climbing. So psyched!!!

 Čarobna šuma





Stigli smo sa sajt fleš taktikom i nije nam bilo lako. Boulder detalji, puno duuuuuugih gibova i preciznog plesa nožica. Lajkamo standard veri mač, a najdraži smjerovi se penju zadnji dan u zadnjem pokušaju.

Domačica za prvi dan, highly recommended by svi. Bome je, klasik do klasika zovu novi posjet.
Zagrijavanje u Žužku 6b+...
Frenks i Yass nastavljaju sa super tehničkim Ptičkom 6c+, on sajta, ona fleša uz zgrčene listove i pokoji krik...dok Maila i Ivana traže duboki hlad u Zeleno je zeleno 6c 2 go.

Pornič ili Racija?...Frenks se odlučuje za Raciju 7a+, neočekivano "ispada" iz giba...za njega 2 go, za cure...možda drugi put kad malo narastu. ;)
Brojimo smjerove s lijeva na desno po tko zna koji put...Sanitarium kaže Frenkss...Može! Onsight 7c.aLe!
yaSs ulazi u Domačicu...najljepši s tripa, no ipak će trebat bolja kombinacija na ulazu. In looooove <3

Ajmo kuhat večeru i smisliti novu strategiju. Oči su velike, srce nestrpljivo.

Novi dan, novi sektor. Zaustavljamo se u V ritmu, odlični uvjeti i zaje... standard. 
Cijela desna strana za zagrijavanje, sajt fleš..6b. 6b+ pa u klasik sektora. Aleluja 7a+...Frenks na sajt...a cure se ostaju družiti koji pokušaj više. Yass ga penje iz treće...Maila i Ivana mu daju ljubav i puštaju komplete za zadnji dan.
U međuvremenu Frenkss...Sloveniji za 20 let 7b+ OS, i zanimljivu bouldericu...MILF Hunter 7c+ 2go...

Ajmo malo u Pjes mater.
Yass diže pogled i baš bi taj, izgleda prekrasno...to ti je Ledena doba 8a, ahahaa...onda neš drugo ;) Drugi lijevo, 7b, aj...no jedan predugi gib kvari prvi dojam, pLan B...odmorit za sutra, ima smjerova.

Ivana i Maila idu u u najljeviji dio sektora i kroz zemlju, žbunje i nepotpun popis smjerova ulaze u svašta...i također aktiviraju plan B...odmorit za sutra.

FrenkS se ne da smesti...Ledena doba i njemu izgleda odlično :). Onsight try...završava padom i studiranjem gibova. 2 go dovoljno blizu, al smjer ne oprašta greškice i pumpu. Sutra :).

Ajmo kuhat večeru. Sutra stil a muerte.
Na spavanje ranije nego prošlu noć...a buđenje kasnije od prethodnog dana.

Najljepše uspomene s rocktripa su novi prijatelji. Najveća hvala lovočuvaru područja koji nam nesebično ustupa vikendicu, dvorište i dobru čakulu uz doručak. Domaćin Filip i pinch Bučko pravi su primjer filozofije drage rirockerima..."Friends without borders".aLe! :)

Redaljka na pilates rolleru, doručak, vraćanje ključa, stisak ruke i gas. Pristup je sve kraći, umor odgađamo za kućnu atmosferu.

Vraćamo se "V ritam".
Frenky sajta V ritmu 7a+..još jedan čisti boulder koji on svodi na tri giba. Yass će kao na fleš, pa iz treće. Stil? Bez disanja do kopčanja trećeg spita...pa šetnja do topa. Fora gibanje.

Mailita i Ivana daju još ljubavi Aleluji...pa će ipak još koji 6c u prvom sektoru...no opet uletavaju u 7b-ove i tako :).
Dušići migriraju desno...Frenks penje Ledena doba 8a...s najširim osmjehom..."baš mi je trebao ovakav jedan". Ljubav.

Još desno u Domačicu po komplete, no taj će ipak pričekati drugi rocktrip. :)

Dok spremamo stvari, Maila ulazi još jednom u Aleluju...Blocar o morir...odličan fajt, zadnji pokušaj...i pad na zadnjem gibu...Slatko-gorko...al je A muerte <3.

Čedo se pitao..."Kako li će Frenky izdržati s njih 3?"...izdržao je...itekako, a doma ne bi nikad.




Desna strana V ritma

Najdraži smjer by the girl team...Aleluja 7a+

yaSs je krenula u fleŠ...no ipak treća sreća.



Atraktivna Cro Daila




Prekrasan zadnji detaljčić by Ivana



Stol za unuke





Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Tekal san za njin celo leto

By Dan Kulišić a.k.a Danny Boi Ne sjećam se točno kada sam prvi put probao Giant S. Pred možda godinu, dve. Meriou i ja smo bili na Zijavici i on mi je rekao: „Provaj ga, ča gibi moreš storit!“. Nevoljko sam na top probao smjer i ostao zabezeknut: prvo, koliko je zapravo težak smjer i drugo, kako li je samo divan. Gibovi, hvatovi, koljena, pete, namještanje tijela, sve to je bilo poput perfekcije. Ples na vertikalnom podiju. Od početka do kraja pustolovina, od prvog hvata do zadnje šalice avantura. Sjećam se kako sam sebi rekao: „J---š mi pokojnu pranonu Maricu babicu ako se neću potrudit da ga ispenjem.“ To mi je postao cilj. Uslijedili su razni neuspjeli pokušaji kroz godinu. Pa nisam u formi, pa imam 3 kile viška, pa je vlažno, ili nisam mentalno jak, ili je neki ribar iz Vijetnama krivo spekao krumpir i nanio mi nesreću, ili neki xy razlog. Opravdanja. Sve sama opravdanja. Počele su frustracije i bio sam tako blizu. Ali eto, uvijek je postojalo eko opravdanje. Išao sam s Casperom g

Kanjon Rječine

Foto priča...jer slika govori tisuću riječi... Kako nam je bilo...teško je "zgurati" u post...uživajate u ovih par fotografija by magistar Šoić...i naravno, dođite nam opet!!!:) Nedjelja 29.06.2014. VELIKO Hvala Rovinježima!!Svaka čast Toniju, Nereu i Ganniu!Odlični ste...za one koji misle da je Rovinj daleeeeeeeeeeeko... :) Oni su tu... Pazinjani naravno :) uvijek su tu! Karavana je mogla krenuti... Coci svuda :) Ljepotan :) Neka "stara" i nova lica...aLe!! Nice to see you to!Family Pinterić Frenki u ulozi domaćina...obavezna "turistička" tura kroz sve bouldere, postojeće...buduće...te smjerove na konop... Nikada toliko crasheva u Kanjonu...PONOVILO SE :) Preko brane u gornje sektore... Neki su mislili odmarati... Bouldering može početi... dok je fotograf Šoić i hladu...ostatak čačka po atraktivnom FLASH ODRONU 7A  Curke su također...još u hladu...još malo.

Rirockerski Pozdrav Ljetu

I Nismo očekivali ovako naprasit kraj...i faliti će Lakoća kruzanja kroz duuugiii dan, i fjaka, i cvrčci...i žega...i pretjerivanje u aLo pomaLo mood-u.  AL bit će Uvjet, valjda, kada nas netko od gore prestane zaljevati. Hvala ti Ljeto 💜