Preskoči na glavni sadržaj

BLik Finale, Roč

Kao i svaki Blik, tako i Finale...najbolje do sada.
SLučajno ili ne...7-mu sezonu ispratilo je ukupno 97 Blikovaca, isti broj Blikovaca koji je prošao kroZ sve tekme prošle sezone.

Isti broj klubova..2 Pule (SPK Onsight, PD Glas Istre), 2 Rijeke (SPK Rirockclimbing, Riječki alpinistički klub), Pazin (Spk Hiperaktiv), Poreč (PK Picugi), Rovinj (SPK Muntravo), Buzet (SPK Vertical)...
Novost ovogodišnjeg Blika je naravno novoizgrađen boulder u srcu penjačke meke...u pitoresknom Roču gdje se diše pravi penjački ambijent ravnopravan svakoj "poznatijoj" penjačkoj atrakciji.

Sve pohvale domaćinima kojima je prvi put :D...Odlična organizacija.
U kuloarima se još šuška..."Najbolji smjerovi do sada!". Nova dvorana je i više nego dovoljan izvor inspiracije za postavljače. aLE! Uživa li smo Svi! :)

Hvala sponzorima koji prate sav naŠ trud i dodaju vrijednost naše najdraže Lige. Bez vas ne bi bilo isto.
SAMSARA CLIMBING HOLDS...šta reć?! Klemen Demsar...legenda si najveća :)
Svake sezone povećava nam nagradni fond. Za bolji početak ovogodišnjeg izdanja...poklon kutije sa zelenim hvatištima (službena boja sezone 2014./15.),...svaki je klub sudionik dobio dovoljno hvatišta za barem 3 zelena sponzorska Samsara smjera.


Za kraj sezone, najdraže nagrade...6 SAMSARA kutija za najbolje tri ženske i najbolje tri muške ekipe u ukupnom poretku. Hvatišta su već na stijeni...detalji se već stišću.



PROLANDIA j.d.o.o. (Iglu Šport Rijeka)
Pojedinačne ukupne pobjednike svih kategorija nagradili su naši već poznati prijatelji...
Za BLik senzaciju..i najsnažnije frikere...50%, 40%, 30% popusta, za sve kategorije. aLe!



AD NATURA SPORT
Naš poznati i najnoviji prijatelj BLika...najbolje iz sve tri kategorije pripremio je kupone od 40%, BREKKA tehničke majce za hladne zimske dane na stijeni te ADNATURA marame :). aLe! :)




Uvođenje Hobbi(t) klase je više nego pun pogodak jer upravo se u ovoj kategoriji odvijao najveći i najuzbudljiviji fajt u maniri...clash of the titans. Favoriti, preveliki aši...Luka Sironić, Tino Bertoša, Filip Loparić, Luka Meštrović i Roberto Dušić cijelu su se sezonu izmjenjivali na svim Blik postoljima...u svim mogućim kombinacijama.
Pred kraj sezone...Veliki Meštar iz Pule, Luka...osigurao je prvo mjesto i s osmjehom promatrao razvoj situacije. Na finalu je opušteno penjuckao i guštao u zanimljivim kreacijama routesettera...a i "sutra se penje vanka...pa...":) aLe Maquina! Isto tako opušteno stisni 8a...sad si ionako PRO :)
Rirockeri su unatoč ozljedama koje su definitivno obilježile ovu tmurnu zimu, uspjeli osigurati drugo i četvrto mjesto...ljubimo Vas svi. :)
Konačni poredak:
1.Luka Meštrović
2.Luka Sironić
3.Tino Bertoša
4.Filip Loparić
5.Roberto Dušić

Bravo svim Hobitima....očekujemo još uzbudljiviju nadolazeću sezonu. :D
Tko su, više na....http://rirockclimbing.blogspot.com/2015/02/hobbiti-201415.html

Prva tri najjača :)
Pro Klasa.
Uvjet za PRO...8a.
Bez obzira na izostanak nekih od prevelikih aseva pro kalibra..."Najmanja" Blik kategorija nije izgubila na zanimljivosti...isfiltrirala nam je neka"nova" lica na postolju, rekla bi Petra..."Isto dobro!" U to ime! :D
Uz najdominantnijeg wizarda Petra Gojtanića (Pufu) koji se šetao svim smjerovima sezone...čestitke srebrnom Marku Kalčiću, na snazi, konstanti i osmjehu...a junior Teo Legović...BIG RESPECT!!Jak si. :)
Kratki predah od plastike...pa Sve ispočetka.

Najjači Pro momci :)
Cure
Rirockerice Jasna i Lina su kao i prošle sezone, unaprijed osigurale prva dva mjesta, a zagrijavanje za Blik obavljaju jedna u Zimskom sektoru, druga u Sunset Rocku-Čiritež...yaSs u skroz opuštenom moodu, van konkurencije penje samo njoj najzanimljivije smjeriće...dok Lina kao pravi tigar u duši...fajta do zadnjeg atoma snage...i stišće najviše topova. Treće mjesto, uvijek neizvjesno....i užasno smo ponosni i sretni na još jedno žensko Rirock! postolje..ovoga puta...mali-veliki tigar Alice Zenko koja najavljuje uzbudljive buduće sezone. Ženska kategorija uz ovakve asice...ostaje u sigurnim rukama.
Naša Petra...ukupno 4-ta :)
Rirock! girL team je naravno nepotpun bez asice Ivane Staraj...koja je u prvom mjesecu imala susret treće vrste s s autom van pješačkog...nikada nije stala s treninzima...a tekme s jednom penjačicom uglavnom nisu gušt. aLe! maquina...s tobom bi bilo sigurno još zanimljivije. Dogodine!:)

O curama...http://rirockclimbing.blogspot.com/2015/02/blik-girls-201415.html


Rirockeri zahvaljuju Svima...bez imena i prezimena...SVIMA!!!:D Jedva čekamo novu sezonu :)! Bili ste divni!

Svi rezultati...na SPK HIPERAKTIV...ReZ

SLikSss...by Filip Sironić
Hvala!
Samsara :)

Veliki-mali Tigar :)

Kutija :)

Odličan petljanaC

Blik Crew :)

Cobra :)

The par
The Pro smjer :)





DanieL :)
Vrtni pehari <3


a sad kad smo se dobro natrenirali...vezat osmicu svi...Vidimo se u prirodi :) <3


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Tekal san za njin celo leto

By Dan Kulišić a.k.a Danny Boi Ne sjećam se točno kada sam prvi put probao Giant S. Pred možda godinu, dve. Meriou i ja smo bili na Zijavici i on mi je rekao: „Provaj ga, ča gibi moreš storit!“. Nevoljko sam na top probao smjer i ostao zabezeknut: prvo, koliko je zapravo težak smjer i drugo, kako li je samo divan. Gibovi, hvatovi, koljena, pete, namještanje tijela, sve to je bilo poput perfekcije. Ples na vertikalnom podiju. Od početka do kraja pustolovina, od prvog hvata do zadnje šalice avantura. Sjećam se kako sam sebi rekao: „J---š mi pokojnu pranonu Maricu babicu ako se neću potrudit da ga ispenjem.“ To mi je postao cilj. Uslijedili su razni neuspjeli pokušaji kroz godinu. Pa nisam u formi, pa imam 3 kile viška, pa je vlažno, ili nisam mentalno jak, ili je neki ribar iz Vijetnama krivo spekao krumpir i nanio mi nesreću, ili neki xy razlog. Opravdanja. Sve sama opravdanja. Počele su frustracije i bio sam tako blizu. Ali eto, uvijek je postojalo eko opravdanje. Išao sam s Casperom g

Kanjon Rječine

Foto priča...jer slika govori tisuću riječi... Kako nam je bilo...teško je "zgurati" u post...uživajate u ovih par fotografija by magistar Šoić...i naravno, dođite nam opet!!!:) Nedjelja 29.06.2014. VELIKO Hvala Rovinježima!!Svaka čast Toniju, Nereu i Ganniu!Odlični ste...za one koji misle da je Rovinj daleeeeeeeeeeeko... :) Oni su tu... Pazinjani naravno :) uvijek su tu! Karavana je mogla krenuti... Coci svuda :) Ljepotan :) Neka "stara" i nova lica...aLe!! Nice to see you to!Family Pinterić Frenki u ulozi domaćina...obavezna "turistička" tura kroz sve bouldere, postojeće...buduće...te smjerove na konop... Nikada toliko crasheva u Kanjonu...PONOVILO SE :) Preko brane u gornje sektore... Neki su mislili odmarati... Bouldering može početi... dok je fotograf Šoić i hladu...ostatak čačka po atraktivnom FLASH ODRONU 7A  Curke su također...još u hladu...još malo.

Rirockerski Pozdrav Ljetu

I Nismo očekivali ovako naprasit kraj...i faliti će Lakoća kruzanja kroz duuugiii dan, i fjaka, i cvrčci...i žega...i pretjerivanje u aLo pomaLo mood-u.  AL bit će Uvjet, valjda, kada nas netko od gore prestane zaljevati. Hvala ti Ljeto 💜