Preskoči na glavni sadržaj

Blik girLs 2014./15.

Ususret Bliku kod kolega rovinježa...mali pregled trenutne situacije...:)

Još SAMO 3 do kraja sezone.

Top of the popS svake kategorije.

Za početak...Top cure...jer cure uvijek imaju prednost.

Obrnutim redoslijedom.

Robertu, Marinu, Melani i Luciju i joŠ par djevojaka...svodimo na isti nazivnik...i imamo samo jedno za reć...šteta što vas više nema, nego ima. 

Potencijal je tu...treba ga samo pokazati :). Nadamo se....u slijedećoj sezoni. I vidimo se u Rovinju.

12. Roberta Paljar...Glas istre...


11. Marina Jašić...Hiperaktivka...



10. Melani Hrastić...Hiperaktivka...



9.Lucija Čurković...Onsight ...    



8. Silena Košara...173 boda. Predstavnica Rovinja koja je zapravo počela penjati prošle godine..i odmah se priključila Blik karavani!Neustrašiva, vesela i vjerna svakom kolu! aLe!


7. Lena Pamić...176 bodova. Djevojčica iz Pazina koja iz Blika u Blik pokazuje vrlo zanimljiv napredak. Uz ovako motivirane mlade dame...nema straha za budućnost ženske kategorije. Naša bjonda Pipi ima i najširi i najljepši osmjeh...just keep on smiling. Pulu je preskočila...nadamo se da se družimo na zadnja 3. aLe!



6. Alice Zenko...212 boda. Rirockerski mali-veliki tigar. Još jedna osnovnoškolka s karakterom. Uvijek tu negdje, pokušaj dva od postolja...rame uz rame...with the big girls. Al tiha voda brege dere...a o njoj ćemo tek pisati. Strašno nam je žao što ju je baš sada, pred sam Blik pokosila gripetina užasna. Zadnjih par treninga s Alice su bili poseban gušt. Venga bitcha! 


5. Petra Kandijaš...224 boda. Još jedna Blikovica iz davnina. Zna da se najviše isplati ići na sve Blikove i marljivo skupljati bodove. U kontinuitetu je spas ;). Na trening se trudi 2 puta tjedno. Autorica uzrečice..."Koliko puta?!" :D ALe! Bitcha! Uzlazna putanja!




4. Ivana Staraj...276 bodova. I zbog tebe nam je strašno žao da si baš taj dan odlučila žuriti i prelaziti cestu bez gledanja O_o...Uvijek motivirana i raspoložena, Zbog gipsa preskače jedan Blik...nadamo se da ćeš do kraja ove sezone moć navuć penjačicu na dotičnu nogu ;). Trenira se, da, da...aLe!


3. Marta Jedrejčić...280 bodova. Iako je još uvijek u osnovnoj školi (dadaa...svaki put se iznova začudimo), Martica (jer ju znamo od njene 9-te godine), jedna je od najdugovječnijih tekmašica. Naša mlada i duga pazinjanka, predstavnica pazin girl teama...zna svaku caku svakog Blik bouldera, odlična je taktičarka...već je s 10 godina zbrajala topove i zone...a pokazala se i kao izvrsna voditeljica Blik evenata...:D Venga!


2. Lina Stock-Kutija...362 boda, odgovorno tvrdimo- fizički najjača među curama. Nema tog problema kojeg neće rješit kompresijom i pancetom. Kampanjski trenira taman prije Blikova i uglavnom misli da Ivana i Jasna pretjeruju ;)...al je zato tigar u srcu najveći. Uvijek zadnja na terenu...reko bi Andrada...Amuerte Bitcha! I mi kažemo, Stisni jače...aLe!




1. Jasna Božić-yaSs 500 bodova...predstavnica Pokreta otpora sjevernog Jadrana (između nje i Line...deset godina, Martica je u osnovnoj :D...partnerica ivana samo 15 g mlađa;))...priznaje da ju uz ozljedu...ove sezone prati i sreća. Ove mlađe curke are for real, really. Pita se kako bi se situacija razvijala da je Lina malo redovitija na treninzima...da Ivana nije prelazila preko ceste na krivom mjestu, u krivom trenutku...da...da...



Next...hobbiti :D

aLe!

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Tekal san za njin celo leto

By Dan Kulišić a.k.a Danny Boi Ne sjećam se točno kada sam prvi put probao Giant S. Pred možda godinu, dve. Meriou i ja smo bili na Zijavici i on mi je rekao: „Provaj ga, ča gibi moreš storit!“. Nevoljko sam na top probao smjer i ostao zabezeknut: prvo, koliko je zapravo težak smjer i drugo, kako li je samo divan. Gibovi, hvatovi, koljena, pete, namještanje tijela, sve to je bilo poput perfekcije. Ples na vertikalnom podiju. Od početka do kraja pustolovina, od prvog hvata do zadnje šalice avantura. Sjećam se kako sam sebi rekao: „J---š mi pokojnu pranonu Maricu babicu ako se neću potrudit da ga ispenjem.“ To mi je postao cilj. Uslijedili su razni neuspjeli pokušaji kroz godinu. Pa nisam u formi, pa imam 3 kile viška, pa je vlažno, ili nisam mentalno jak, ili je neki ribar iz Vijetnama krivo spekao krumpir i nanio mi nesreću, ili neki xy razlog. Opravdanja. Sve sama opravdanja. Počele su frustracije i bio sam tako blizu. Ali eto, uvijek je postojalo eko opravdanje. Išao sam s Casperom g

Kanjon Rječine

Foto priča...jer slika govori tisuću riječi... Kako nam je bilo...teško je "zgurati" u post...uživajate u ovih par fotografija by magistar Šoić...i naravno, dođite nam opet!!!:) Nedjelja 29.06.2014. VELIKO Hvala Rovinježima!!Svaka čast Toniju, Nereu i Ganniu!Odlični ste...za one koji misle da je Rovinj daleeeeeeeeeeeko... :) Oni su tu... Pazinjani naravno :) uvijek su tu! Karavana je mogla krenuti... Coci svuda :) Ljepotan :) Neka "stara" i nova lica...aLe!! Nice to see you to!Family Pinterić Frenki u ulozi domaćina...obavezna "turistička" tura kroz sve bouldere, postojeće...buduće...te smjerove na konop... Nikada toliko crasheva u Kanjonu...PONOVILO SE :) Preko brane u gornje sektore... Neki su mislili odmarati... Bouldering može početi... dok je fotograf Šoić i hladu...ostatak čačka po atraktivnom FLASH ODRONU 7A  Curke su također...još u hladu...još malo.

Rirockerski Pozdrav Ljetu

I Nismo očekivali ovako naprasit kraj...i faliti će Lakoća kruzanja kroz duuugiii dan, i fjaka, i cvrčci...i žega...i pretjerivanje u aLo pomaLo mood-u.  AL bit će Uvjet, valjda, kada nas netko od gore prestane zaljevati. Hvala ti Ljeto 💜