Preskoči na glavni sadržaj

Pozdrav iz Rovinja...ale! BLik :)

Škužajte rovinjeŽi..nismo zaboravili napisati report. Malo nas je splet okolnosti zvan život odveo u drugom smjeru. Magla nas je vratila za stol, a i rezultati su konačno tu.

Kao i prošle godine u Rovinju, kao i na svakom Bliku...za svakog Blikovca, najbolje moguće provedena nedjelja. Hvala Vam na odličnoj atmosferi u zeka stajlu...a smjerove ste dobro zapaprili. Zadnje serije "Svi penju" je bila najkraća do sada...umor nas je pošteno svladao, a upalica mišića je bila začuđujuće raznolika. Po to smo i došli, naravno.

16 smjerova za tri kategorije čvrstih mišića i zategnutih tetiva.
Također hvala na odličnim home made nagradama koje blikovci najviše vole. :)
Vrećica za Mg u treaper varijanti.
Parfem za penjačice od eteričnih ulja.
Hangboard.
Nagrade su izvlačili drugi i treći, a najzanimljivije je to da su sva tri prva mjesta dobila upravo Parfem za penjačice. ...srebrni i brončani...dobra taktika. :)
Rovinježi, još jednom, svaka čast. :)

U najpopularnijoj kategoriji, kako smo i očekivali, ipak malo pikenterija...
Roberto Dušić, tkz mali Robi, s jednim topom manje od najbolja 2...treći. Stisni još zadnja 2..i svašta je moguće :)
Tino Bertoša...ponovno na postolju s 13 topova i kojim pokušajem više od najboljeg...Drugi.
Luka Meštrović u prvom i drugom krugu stišće sve...pa i zloglasnu ploču br. 13...u golu (a kao teške su mu te ploče;)). Prvi! Time još učvršćuje poziciju u ukupnom poretku...:)

Naši aši Luka S. (4-ti), Loparić (8-mi), Daniel (11-ti). 
Bravo lokalnom Nereu...opet 5-to. :)
Svim hobbitima, naravno...kocka!
Postoljaši i nagrade :) Koje vide će Tino koristiti?! ;)

Pro men. Samo njih 5 ovaj put.
Bez puno iznenađenja...the wizard Pufa šeće kroz smjerove. 15 topova...Zlatni.
S topom manje prati Pula...Marko Suncetižarko...čvrsto srebro. :)
Pazinjanu Teu Legoviću...Odlična bronca...s također 14 topova.
Gianfranco preskače i ovaj...kako stoje stvari...nema ga do kraja sezone.

Pro men i njihove nagrade. Don t mess with my parfume ;)
Pro cure.
Mi smo opet bez Ivane, koja više nema gips...al štake su i dalje dio neizostavne dodatne opreme. Soon bitcha.
I nama najdraža varijanta...Rirock! postolje. :)
Najveći Bravo našem malom velikom tigru, Alice Zenko koja s 8 topova zaslužuje broncu. Jedina penje spozorski smjer br. 7...i to iz prve. Svima prisutnima nam daje finu lekciju iz slopera i kajlanja peta. Bez puno filozofije...najs and izzy...ale!
Srebro za Linu s kojim pokušajem manje :) Makina...ravno sa skijanja i tuluma...:D
Pokret Otpora 2 topa više. yasS Još grize. 

Naša Petra 4 :) Venga bithas! :)

ALice na topu sponzorkog SAMSARA smjera br. 7

Vesela dodjela nagrada za Cure :)

Hvala svima jer ste fantastični!:) Veselimo se slijedećem izdanju u Rijeci u organizaciji Riječkog alpinističkog kluba. aLe!
Rezultate pratite na stranicama SPK HIPERAKTIV -a.

Najveća Hvala našim Sponzorima na odličnoj suradnji i nesebičnoj potpori naše najdraže Boulder lige Istre i Kvarnera.
SAMSARA CLIMBING HOLDS
PROLANDIA
AD NATURA SPORT







Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Tekal san za njin celo leto

By Dan Kulišić a.k.a Danny Boi Ne sjećam se točno kada sam prvi put probao Giant S. Pred možda godinu, dve. Meriou i ja smo bili na Zijavici i on mi je rekao: „Provaj ga, ča gibi moreš storit!“. Nevoljko sam na top probao smjer i ostao zabezeknut: prvo, koliko je zapravo težak smjer i drugo, kako li je samo divan. Gibovi, hvatovi, koljena, pete, namještanje tijela, sve to je bilo poput perfekcije. Ples na vertikalnom podiju. Od početka do kraja pustolovina, od prvog hvata do zadnje šalice avantura. Sjećam se kako sam sebi rekao: „J---š mi pokojnu pranonu Maricu babicu ako se neću potrudit da ga ispenjem.“ To mi je postao cilj. Uslijedili su razni neuspjeli pokušaji kroz godinu. Pa nisam u formi, pa imam 3 kile viška, pa je vlažno, ili nisam mentalno jak, ili je neki ribar iz Vijetnama krivo spekao krumpir i nanio mi nesreću, ili neki xy razlog. Opravdanja. Sve sama opravdanja. Počele su frustracije i bio sam tako blizu. Ali eto, uvijek je postojalo eko opravdanje. Išao sam s Casperom g

Kanjon Rječine

Foto priča...jer slika govori tisuću riječi... Kako nam je bilo...teško je "zgurati" u post...uživajate u ovih par fotografija by magistar Šoić...i naravno, dođite nam opet!!!:) Nedjelja 29.06.2014. VELIKO Hvala Rovinježima!!Svaka čast Toniju, Nereu i Ganniu!Odlični ste...za one koji misle da je Rovinj daleeeeeeeeeeeko... :) Oni su tu... Pazinjani naravno :) uvijek su tu! Karavana je mogla krenuti... Coci svuda :) Ljepotan :) Neka "stara" i nova lica...aLe!! Nice to see you to!Family Pinterić Frenki u ulozi domaćina...obavezna "turistička" tura kroz sve bouldere, postojeće...buduće...te smjerove na konop... Nikada toliko crasheva u Kanjonu...PONOVILO SE :) Preko brane u gornje sektore... Neki su mislili odmarati... Bouldering može početi... dok je fotograf Šoić i hladu...ostatak čačka po atraktivnom FLASH ODRONU 7A  Curke su također...još u hladu...još malo.

Rirockerski Pozdrav Ljetu

I Nismo očekivali ovako naprasit kraj...i faliti će Lakoća kruzanja kroz duuugiii dan, i fjaka, i cvrčci...i žega...i pretjerivanje u aLo pomaLo mood-u.  AL bit će Uvjet, valjda, kada nas netko od gore prestane zaljevati. Hvala ti Ljeto 💜