Preskoči na glavni sadržaj

2. kolo BLik-a...SPK Picugi, Poreč



Prošle smo godine post iz Poreča započeli s...nešto ala...

Sve je teže i teže pisati o Blikovima, skroz pozitivno naravno...jer svaki Blik je bolji od prethodnog...nikada iz istog razloga, svakakvi smo a to se traži...

Nastavljamo u istom duhu.

Nedjelja, 23.11.2014., 16 sati...
Poreč...SPK Picugi
29 hobbij(T)a...7 profija...11 ultra pro cura...pomalo slažu ljestivicu i najavljuju ljut i zanimljiv fajt u todo posible, nada seguro stilu.
Svako je postolje (od tri) u Poreču zasjalo u lagano izmijenjenoj nijansi...u odnosu na Pulu. Favorita je ove godine više. Volimo.

VeeeeeeeeLika pohvala Svima...baš svima. Napredak u odnosu na lani je teško ne primjetiti. Sve nas je više...i sve smo jači. Trdo style definitely ON.

Pa krenimo s najbrojnijom i novom Hobby Klasom...gdje se odvija Najzanimljiviji fajt. Za sada, 35 hobbija..sveukupno...
U Onsightu brončani puležan Luka Meštović...s 15 topova zauzima 4. mjesto...dok Zlatni momak prvog Blika...hiperaktivac Tino Bertoša, Veseli Div (Frenkijev nasljednik po konstituciji..iliti Šina istrijana in person)...sa 16 topova sjeda na 3. mjesto. Naši asi u rukavu?? Luka Sironić srebro iz Pule dodatno učvršćuje srebrom iz Poreča. 18 topova za njega i zlatnog rirockera iz Lepoglave...Filipa Loparića koji je u Puli bio šesti. Za Luku 38 pokušaja...za Filipa 24.
Sve su pobrkali. ;) Jedva čekamo daljnji razvoj osvajanja pozicija :)
Trenutno u ukupnom poretku:1.Tino...2.Luka S....3.Filip...4.Luka M..., ostatak...na Blik ReZzz
Bit će fajt za svako mjesto. Također Volimo.

Pro Momci...ovoga puta samo njih 7...
Vrlo gusto...jako vruće...Pufa, zlatan u Puli...u Poreču s 19 topova i 23 pokušaja...četvrti. "Nova " zvijezda u usponu ;)...puležan Marko Kalčić opasno se približava već etabliranim ašima...s također 19 topova ali 22 pokušaja...Bronca. Vito koji je propustio prvi Blik, s pokušajem manje srebrni...dok je FrenkS...s pokušajem manje Zlatni.
Dajte domaćini jedan, dva smjera više za ove jake momke da se bolje pofajtaju.;)
U ukupnom poretku stoji: 1. FrenkS...2. Pufa...3. Marko....4. Teo...o da!i tu će biti svašta :D

Cure...uvijek priča za sebe ;) Šala mala ;)
yaSs se opet izvukla...i s topom više od kolegica..osigurala prvo mjesto.
Hiperaktivka...Martica u Puli treća...no u Poreču s 9 topova Druga.
Lina kutija...s tigrom u očima, uvijek dosljedna..u produžecima...do zadnje minute...stišće sve dugove...i sa samo jednim pokušajem više...Treća.
Naša najmlađa, Alice, sigurno i polako...osigurava put ka postolju...u Poreču 4. Ispred kolegice Ivane.
Trenutno...U ukupnom poretku: 1. Jasna...2. Marta...3. Ivana...4. Lina.
Hoće li naše rirockerice ponoviti prošlogodišnji uspjeh??!! :D Još 6 tekmi. Ale!

Naš najveći sponzor...Samsara Climbing Holds , odnosno The boss...Klemen Demsar je došavši na tekmu...po ne znamo koji put pokazao da je velika legenda, veliki as...Hvala na odličnom druženju, hvala na odličnom penjanju i dođi nam još koji put. Za finale te držimo za riječ. ;)

Picugijuu Hvala do neba na trudu, na atmosferi, na najpozitivnijim vibrama...Davor, Račić, Petra, Šušnjići...kod Vas nam je uvijek Lijepo! Ko doma. Kissi :*

Rezultate pratite na...
Hiperaktivu

Veseli filmić...
blik!
Klemen u gibu :)
Obavezna grupna :)

SponZorski Zeleni Grifovi SAMSARA CLIMBING HOLDS

Hobby Klasa :D
Profi Klasa :D

Cure :D





Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Tekal san za njin celo leto

By Dan Kulišić a.k.a Danny Boi Ne sjećam se točno kada sam prvi put probao Giant S. Pred možda godinu, dve. Meriou i ja smo bili na Zijavici i on mi je rekao: „Provaj ga, ča gibi moreš storit!“. Nevoljko sam na top probao smjer i ostao zabezeknut: prvo, koliko je zapravo težak smjer i drugo, kako li je samo divan. Gibovi, hvatovi, koljena, pete, namještanje tijela, sve to je bilo poput perfekcije. Ples na vertikalnom podiju. Od početka do kraja pustolovina, od prvog hvata do zadnje šalice avantura. Sjećam se kako sam sebi rekao: „J---š mi pokojnu pranonu Maricu babicu ako se neću potrudit da ga ispenjem.“ To mi je postao cilj. Uslijedili su razni neuspjeli pokušaji kroz godinu. Pa nisam u formi, pa imam 3 kile viška, pa je vlažno, ili nisam mentalno jak, ili je neki ribar iz Vijetnama krivo spekao krumpir i nanio mi nesreću, ili neki xy razlog. Opravdanja. Sve sama opravdanja. Počele su frustracije i bio sam tako blizu. Ali eto, uvijek je postojalo eko opravdanje. Išao sam s Casperom g

Kanjon Rječine

Foto priča...jer slika govori tisuću riječi... Kako nam je bilo...teško je "zgurati" u post...uživajate u ovih par fotografija by magistar Šoić...i naravno, dođite nam opet!!!:) Nedjelja 29.06.2014. VELIKO Hvala Rovinježima!!Svaka čast Toniju, Nereu i Ganniu!Odlični ste...za one koji misle da je Rovinj daleeeeeeeeeeeko... :) Oni su tu... Pazinjani naravno :) uvijek su tu! Karavana je mogla krenuti... Coci svuda :) Ljepotan :) Neka "stara" i nova lica...aLe!! Nice to see you to!Family Pinterić Frenki u ulozi domaćina...obavezna "turistička" tura kroz sve bouldere, postojeće...buduće...te smjerove na konop... Nikada toliko crasheva u Kanjonu...PONOVILO SE :) Preko brane u gornje sektore... Neki su mislili odmarati... Bouldering može početi... dok je fotograf Šoić i hladu...ostatak čačka po atraktivnom FLASH ODRONU 7A  Curke su također...još u hladu...još malo.

Rirockerski Pozdrav Ljetu

I Nismo očekivali ovako naprasit kraj...i faliti će Lakoća kruzanja kroz duuugiii dan, i fjaka, i cvrčci...i žega...i pretjerivanje u aLo pomaLo mood-u.  AL bit će Uvjet, valjda, kada nas netko od gore prestane zaljevati. Hvala ti Ljeto 💜