Preskoči na glavni sadržaj

SPK Vertical, 19. 3. 2016., Roč. FinAle :)

Ukazalo nam se sunčeko nakon kiše pa smo malo odlutali..mislima i tijelima ispod stijena <3.

U subotu, 19.3. 2016. zaključili smo još jednu sezonu najdražeg nam BLIK-a, sedmog po redu. Finale se održalo u Roču, na najvećem boulderu koji imamo, s najviše smjerova koje je trebalo popenjati! Hvala domaćinima SPK Vertical na ugošćavanju, zgodnim nagradama i finoj klopi. I smjerovima, naravno!

Sunce i blizina stijene omelo je neke od nas pa smo se ujutro za(pre)grijali u Kompanju i onda trčali do auta jer smo malo neozbiljni pa kasnimo, ništa novo. Dok smo stigli, nabrijani Blikovci već su obavili grupno slikanje, razgibavanje, zagrijavanje.. dočekali su nas na stijeni :) nekako nam paše samo opušteno stil jer se penje od 3 do nekih 6, 6 i pol, svi zajedno. 40-ak prijavljenih natjecatelj(ic)a, 26 smjerova. Bacali smo se, trčali, skakali, lovili, spotali i fino se umorili. Pa smo i fino papali. Najnapetije je bilo čekati dok smo zbrajale  topove, pojedinačno pa ukupno pa klupski... „Koji sam?“, „Jesam li popeo dovoljno smjerova danas?“, „Se promijenio poredak...?“ , „Trebala sam popenjati smjer 7..“ i sto sličnih pitanja prolazilo je glavama šarenih (zapravo uglavnom crvenih danas:) blikovaca..
Pa evo najprije rezultati finala:
Žene: Marina Jašić s 10 smjerova 1., yaSs s 9 topova 2., a Alice s par pokusaja više 3.
Pro: Gogo 1. s 19 topova, Pufa s par pokušaja više 2., a s topom manje, Marko Suncetižarko 3.
Hobby: Loparić s 23 topa prvi, Luka s 20 popenjanih smjerova drugi, a Šljiva treći s 18 topova treći.




I napokon rezultati pojedinaca kroz sve ovogodišnje BLIKove:
Žene: Rirock dominacija :P treće mjesto Lina Stock koja zbog poslovnih obaveza nažalost preskače finale, drugo Alice Zenko , naš mali tigArić i prvo Ivana Staraj, pa ti nemoj bit redovit ;)! Veeelika kutija grifova je naša :)))



Pro: Teo  Legović treći, Luka Meštrović skoknuo iz hobbyja direktno na drugo mjesto, a Marko Kalčić prvi! Bravo momci, igrali ste igru!



Hobby, najnapetija kategorija do samoga kraja i još jedna Rirock dominacija: Treće mjesto Daniel Čolakovac, drugo Filip Loparić i prvo Luka Sironić! Bravo dečki! Izgleda da se za biti prvi u Hobby moraš zvati Luka? :D Još jedno rirock postolje, prvi puta muško ;) Voooolimo.



A klubovi stoje redom 'vako:
Cure:  Rirockerice, Hiperaktivke pa Muntravica :)
Dečki: Rirockeri, Hiperaktivci pa Glas Istre uz moto „za grifove!“



Dvije velike kutije SAMSARA HVATIŠTA za rirockere. :)

Sve ostale rezultate možete pogledati na stranicama BLIKa.
Ili klikom na link...reZz

Kažu da svemu lijepome dođe kraj pa tako i ovogodišnjem BLIKu. Družili smo se, smijali, padali, dizali, malo ljutili i što je najvažnije, zabavljali, puuuno penjali i svašta novo naučili! Nadamo se da je svima bilo odlično i da se družimo za par mjeseci opet, u što većem broju da nam bude još odličnije:)! A do onda, uživajte u proljeće-ljeto-jesen sezoni penjanja u prirodi. (P)ostanite strong&beautiful!  Vidim ose :)


I veeeeeeeeeeeliko hvala svim starim/novim sponzorima koji su nas i ove godine podržali i omogućili nam uživanje u stvarima koje volimo i želimo :)









Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Tekal san za njin celo leto

By Dan Kulišić a.k.a Danny Boi Ne sjećam se točno kada sam prvi put probao Giant S. Pred možda godinu, dve. Meriou i ja smo bili na Zijavici i on mi je rekao: „Provaj ga, ča gibi moreš storit!“. Nevoljko sam na top probao smjer i ostao zabezeknut: prvo, koliko je zapravo težak smjer i drugo, kako li je samo divan. Gibovi, hvatovi, koljena, pete, namještanje tijela, sve to je bilo poput perfekcije. Ples na vertikalnom podiju. Od početka do kraja pustolovina, od prvog hvata do zadnje šalice avantura. Sjećam se kako sam sebi rekao: „J---š mi pokojnu pranonu Maricu babicu ako se neću potrudit da ga ispenjem.“ To mi je postao cilj. Uslijedili su razni neuspjeli pokušaji kroz godinu. Pa nisam u formi, pa imam 3 kile viška, pa je vlažno, ili nisam mentalno jak, ili je neki ribar iz Vijetnama krivo spekao krumpir i nanio mi nesreću, ili neki xy razlog. Opravdanja. Sve sama opravdanja. Počele su frustracije i bio sam tako blizu. Ali eto, uvijek je postojalo eko opravdanje. Išao sam s Casperom g

Kanjon Rječine

Foto priča...jer slika govori tisuću riječi... Kako nam je bilo...teško je "zgurati" u post...uživajate u ovih par fotografija by magistar Šoić...i naravno, dođite nam opet!!!:) Nedjelja 29.06.2014. VELIKO Hvala Rovinježima!!Svaka čast Toniju, Nereu i Ganniu!Odlični ste...za one koji misle da je Rovinj daleeeeeeeeeeeko... :) Oni su tu... Pazinjani naravno :) uvijek su tu! Karavana je mogla krenuti... Coci svuda :) Ljepotan :) Neka "stara" i nova lica...aLe!! Nice to see you to!Family Pinterić Frenki u ulozi domaćina...obavezna "turistička" tura kroz sve bouldere, postojeće...buduće...te smjerove na konop... Nikada toliko crasheva u Kanjonu...PONOVILO SE :) Preko brane u gornje sektore... Neki su mislili odmarati... Bouldering može početi... dok je fotograf Šoić i hladu...ostatak čačka po atraktivnom FLASH ODRONU 7A  Curke su također...još u hladu...još malo.

Rirockerski Pozdrav Ljetu

I Nismo očekivali ovako naprasit kraj...i faliti će Lakoća kruzanja kroz duuugiii dan, i fjaka, i cvrčci...i žega...i pretjerivanje u aLo pomaLo mood-u.  AL bit će Uvjet, valjda, kada nas netko od gore prestane zaljevati. Hvala ti Ljeto 💜