Preskoči na glavni sadržaj

Slow fLow...Prvi Blik, Pula Onsight

Malo kasnimo s izvještajem o Bliku… vani sije sunce i znate već kako to ide :)
(Pred)prošle nedjelje otvorili smo 9. sezonu 2015./16.

Na boulder stižemo direkt sa stijene i ž(š)alimo se tko je odlučio da ove sezone počinjemo u 14h (jer kao nećemo penjati vani prije tekme).




Nije to to ako bar malo ne zalutaš po Rojcu do On Sighta i ne zakasniš bar 10ak min :)  Skupilo se četrdesetak natjecatelja; 11 cura, 5 PRO momka i 21 hobbyja.. tek je počelo, bit će nas joooš :)
Osim promjene satnice, novost je i to da smo ograničili zadnju zajedničku seriju na pola sata(možemo i dalje penjati do sutra ujutro, ali se neće bodovati ispenjano) i da se PROevima ne boduje prvih 5 najlakših smjerova  (prejaki su momci i samo stvaraju gužvu :P). Također, naglašeno je da na Blikove „za velike“ ne dolaze djeca jer su za njih organizirani BLIKOVI ZA DJECU na kojima su smjerovi prilagođeni njima i gdje će se sigurno više napenjati i zabaviti :)
Od 21 smjera, ispenjano 18.. Frenki as ;) slijedi ga Galeb s 15 (kaže da nije baš u formi) i novosezonski  PRO (po svim kriterijima ;) LukaM s 14 topova! 

Divovski asevi :)


Najbrojnija i najzanimljivija kategorija, hobby dečki: postoljaši s 13 topova, par pokušaja razlike, Loparić, LukaS , Roni.

Rirock štab crew :)



I šećer na kraju, curke ;) njima je također 13 sretan broj: yaSs, osim što se tog jutra zagrijala u Sopotu i popela Chin Chek 7c, prva! S pokušajem više Ivana 2., a Lucija iz OnSighta 3. s topom manje. Luce, dođi nam češće na tekme! 

Morali smo dodati Luciju koja nam je pobjegla :)
Iako smo bili malo uspoooreni i sramežljivi, bilo nam je odlično. Hvala SPK OnSight na probijanju leda i na super smjerovima!

Prva grupna

Jedna da motivira našu neodlučnu ribicu petru Candy...fale nam tvoja leđa :)


I Naravno,  Hvala i sponzorima koji su iz sezone u sezonu sve bolji, Blik bez Vas.

Najdugovječniji prijatelj Blika Klemen Demsar (što bi Blik bez tebe :)) iz Samasara Climbing Holds i ove godine nas prati sponzorskim smjerovima i ekipnim nagradama za najbolja 3 muška i ženska kluba :D. Ale!

Ove godine nosimo Crveno :)




Nagrade za najbolje idividualce u muškoj i ženskoj osigirati će također već poznati prijatelji...

Proladia j.d.o.o. (Elvis Vikić :) )


I riječki pustolovni team AD NATURA SPORT




Vidimo se u Poreču. Picugići nas već čekaju.

Svi rezultati:

Pro Momci
1.Gianfranco Dušić SPK Rirockclimbing 13T/29P
2.Marko Babić PD Glas Istre 10T/23P
3.Luka Meštrović PD Glas Istre 9T/24P
4.Davide Primc SPK Onsight 7T/8P
4.Teo Legović SPK Hiperaktiv 7T/8P

Hobi Klasa
1.Filip Loparić Spk Rirockclimbing 13T/14P
2.Luka Sironić Spk Rirockclimbing 13T/19P
3.Roni Nikolić Spk Onsight 13T/21P
4.Nino Hrvatin RAK 13T/23P
5.Tino Bertoša Spk Hiperaktiv 12T/14P
6.Nereo Pastrovicchio Spk Muntravo 11T/17P
7.Daniel Čolakovac Spk Rirockclimbing 11T/21P
8.Roberto Dušić Spk Hiperaktiv 10T/10P
9.Zvonko Rajher Spk Hiperaktiv 10T/13P
10.Gianni Vretenar Spk Muntravo 10T/27P
11.Andrija Barić Spk Rirockclimbing 8T/11P
12.Sandi Ličen Pd Glas Istre 7T/9P
13.Filip Kurtović Spk Onsight 7T/11P
14.Grgur Čulina Spk Onsight 7T/14P
15.Marco Hrlić Spk Onsight 7T/17P
16.Natan Nakić Spk Onsight 5T/7P
17.Toni Žagrić Spk Muntravo 4T/7P
18.Nikola Radočaj Pd Glas Istre 3T/3P
19.Matija Dobrić Spk Onsight 3T/3P
20.Luka Finderle Spk Hiperaktiv
21.Patrik Kontuš Spk Hiperaktive


Pro djevojke:
1.Jasna Božić SPK Rirockclimbing 13T/30P
2.Ivana Staraj SPK Rirockclimbing 13T/31P
3.Lucija Čurković SPK Onsight 12T/20P
4.Lina Stock SPK Rirockclimbing 8T/17P
5.Marta Jedrejčić SPK Hiperaktiv 6T/7P
6.Alice Zenko SPK Rirockclimbing 6T/10P
7.Sara Zrnić SPK Onsight 5T/9P
8.Silena Košara SPK Muntravo 2T/3P
9.Melani Hrastić SPK Hiperaktiv 2T/4P
10.Lara Kužić SPK Hiperaktiv 2T/13P
11.Nora Glušić SPK Onsight 1T/1P






















Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Tekal san za njin celo leto

By Dan Kulišić a.k.a Danny Boi Ne sjećam se točno kada sam prvi put probao Giant S. Pred možda godinu, dve. Meriou i ja smo bili na Zijavici i on mi je rekao: „Provaj ga, ča gibi moreš storit!“. Nevoljko sam na top probao smjer i ostao zabezeknut: prvo, koliko je zapravo težak smjer i drugo, kako li je samo divan. Gibovi, hvatovi, koljena, pete, namještanje tijela, sve to je bilo poput perfekcije. Ples na vertikalnom podiju. Od početka do kraja pustolovina, od prvog hvata do zadnje šalice avantura. Sjećam se kako sam sebi rekao: „J---š mi pokojnu pranonu Maricu babicu ako se neću potrudit da ga ispenjem.“ To mi je postao cilj. Uslijedili su razni neuspjeli pokušaji kroz godinu. Pa nisam u formi, pa imam 3 kile viška, pa je vlažno, ili nisam mentalno jak, ili je neki ribar iz Vijetnama krivo spekao krumpir i nanio mi nesreću, ili neki xy razlog. Opravdanja. Sve sama opravdanja. Počele su frustracije i bio sam tako blizu. Ali eto, uvijek je postojalo eko opravdanje. Išao sam s Casperom g

Kanjon Rječine

Foto priča...jer slika govori tisuću riječi... Kako nam je bilo...teško je "zgurati" u post...uživajate u ovih par fotografija by magistar Šoić...i naravno, dođite nam opet!!!:) Nedjelja 29.06.2014. VELIKO Hvala Rovinježima!!Svaka čast Toniju, Nereu i Ganniu!Odlični ste...za one koji misle da je Rovinj daleeeeeeeeeeeko... :) Oni su tu... Pazinjani naravno :) uvijek su tu! Karavana je mogla krenuti... Coci svuda :) Ljepotan :) Neka "stara" i nova lica...aLe!! Nice to see you to!Family Pinterić Frenki u ulozi domaćina...obavezna "turistička" tura kroz sve bouldere, postojeće...buduće...te smjerove na konop... Nikada toliko crasheva u Kanjonu...PONOVILO SE :) Preko brane u gornje sektore... Neki su mislili odmarati... Bouldering može početi... dok je fotograf Šoić i hladu...ostatak čačka po atraktivnom FLASH ODRONU 7A  Curke su također...još u hladu...još malo.

Rirockerski Pozdrav Ljetu

I Nismo očekivali ovako naprasit kraj...i faliti će Lakoća kruzanja kroz duuugiii dan, i fjaka, i cvrčci...i žega...i pretjerivanje u aLo pomaLo mood-u.  AL bit će Uvjet, valjda, kada nas netko od gore prestane zaljevati. Hvala ti Ljeto 💜