Preskoči na glavni sadržaj

Think less..climb more ;)

Nema zime, tu je rezime!


Prošlo je već par tjedana bez objava, no to ne znači da uspona nije bilo...Napokon nemamo vremena za tipkanje :D
Vratimo se malo unatrag pa spomenimo par posjeta Miški gdje Vito rješava  Nido 7b na pogled, Samsaru 8a iz samo nekoliko pokušaja te samouvjereno kaže:" It's time to move on!!! "... We totally agree! ;) Frenki se na istom plezališču odlučuje na jedan dan uživancije i penjanja na  pogled..u tom stilu rješava Skodelicu kave 7b i Stinger 7c..

Ipak, centar zbivanja i dalje ostaje biser Kvarnera, suncem okupana Medveja.. THE UVJET koji vlada posljednjih par tjedana, bio je dovoljna motivacija da svatko nešto popne...Miriše na prvu zimu, davne 2008.
Čak su nam i pazinjani doletili u posjet pri čemu je Total extreme 8a morao pokleknuti pri napadu Gogeta Matike! Alee!!! Dean Stošić, poznatiji kao Stole, nakon već spomenutog Bleacha 7a nastavlja svoj briljantni niz te rješava Grupu TNT,hard 6c+ iz drugog pokušaja!! To asu!!! I posljednji, ali ne i manje vrijedan, zabilježeni  uspon je onaj koji se dogodio u SRIDU.. Lagan kao prdac, Frenki rješava smjer prigodnog imena- Non pensarci troppo. Definitivno njegov najteži 8b do sada..kako fizički tako i mentalno.. 8 ukopčanih kompleta u 30 m...kako bi Kaotiko rekao, pravi verdonski stil.. Bravo!

Motivacija  na razini, očekuje se još dobrih uspona! Diamond starndard aLe!

LP!

The locaL..Kaotico

The other..LocaL...Frenx

Ne misli previše...8b

Najljepše mjesto


TotaL extreme





Sreća


Stole je izbjegao foto ulov...za objektivom Šoić...
aLe!!

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Tekal san za njin celo leto

By Dan Kulišić a.k.a Danny Boi Ne sjećam se točno kada sam prvi put probao Giant S. Pred možda godinu, dve. Meriou i ja smo bili na Zijavici i on mi je rekao: „Provaj ga, ča gibi moreš storit!“. Nevoljko sam na top probao smjer i ostao zabezeknut: prvo, koliko je zapravo težak smjer i drugo, kako li je samo divan. Gibovi, hvatovi, koljena, pete, namještanje tijela, sve to je bilo poput perfekcije. Ples na vertikalnom podiju. Od početka do kraja pustolovina, od prvog hvata do zadnje šalice avantura. Sjećam se kako sam sebi rekao: „J---š mi pokojnu pranonu Maricu babicu ako se neću potrudit da ga ispenjem.“ To mi je postao cilj. Uslijedili su razni neuspjeli pokušaji kroz godinu. Pa nisam u formi, pa imam 3 kile viška, pa je vlažno, ili nisam mentalno jak, ili je neki ribar iz Vijetnama krivo spekao krumpir i nanio mi nesreću, ili neki xy razlog. Opravdanja. Sve sama opravdanja. Počele su frustracije i bio sam tako blizu. Ali eto, uvijek je postojalo eko opravdanje. Išao sam s Casperom g

Kanjon Rječine

Foto priča...jer slika govori tisuću riječi... Kako nam je bilo...teško je "zgurati" u post...uživajate u ovih par fotografija by magistar Šoić...i naravno, dođite nam opet!!!:) Nedjelja 29.06.2014. VELIKO Hvala Rovinježima!!Svaka čast Toniju, Nereu i Ganniu!Odlični ste...za one koji misle da je Rovinj daleeeeeeeeeeeko... :) Oni su tu... Pazinjani naravno :) uvijek su tu! Karavana je mogla krenuti... Coci svuda :) Ljepotan :) Neka "stara" i nova lica...aLe!! Nice to see you to!Family Pinterić Frenki u ulozi domaćina...obavezna "turistička" tura kroz sve bouldere, postojeće...buduće...te smjerove na konop... Nikada toliko crasheva u Kanjonu...PONOVILO SE :) Preko brane u gornje sektore... Neki su mislili odmarati... Bouldering može početi... dok je fotograf Šoić i hladu...ostatak čačka po atraktivnom FLASH ODRONU 7A  Curke su također...još u hladu...još malo.

Rirockerski Pozdrav Ljetu

I Nismo očekivali ovako naprasit kraj...i faliti će Lakoća kruzanja kroz duuugiii dan, i fjaka, i cvrčci...i žega...i pretjerivanje u aLo pomaLo mood-u.  AL bit će Uvjet, valjda, kada nas netko od gore prestane zaljevati. Hvala ti Ljeto 💜