Preskoči na glavni sadržaj

Blikk Pula...

...dok čekamo report cvjetića (zaljubljeni par Luka i Lina) koji su uz Darjana, nažalost jedini rirockeri na predzadnjem Bliku u Puli...velika štetaaaa jer znamo da je bilo vrijedno nedjelje, odlaska....

...one hand report ;)...by yass and Mara.., kao i sve...tako i tipkanjeee..žongliranje....no hand...uf!!!rijetki, rijetki trenuci...nismo bile, žao nam je...al smo čule ;)

Rezultati su u nastavku...i vrLo su zanimljivii, jedva čekamo grande finaleee u Pazinu.
Posjećenost i dalje na nivou :) dobri smjerovi, publika..aftre party druženje uz pivce i klopu...postali su def must blika!

Curke su bome zakuhalee...najmlađa Martica drugi put prvaaa...naša Lina i dalje pri vrhuuu...ovaj put priključila se i Maja Vukas te osvojila drugo mjesto...rirockerica Petra i hiperaktivka Lucija propuštaju...i gube sigurne pozicije...hmhm...za dvadesetak dana...vruća atmosfraaa, djevojke obećavaju fajt!

Momci...nedostaju Vito (RCC) i Frenkss tata kojeg je malo stisLo vrijeme propušta već 3. Blik...a bit će dogodine ;)...Pufa je konačno pofajtao...kad bi joŠ malo stisnuooo...ah...al to je drugih par rukavaaa...joŠ jedan mladac, Teo Legović iz Hiperaktiva...progurao se iznad starijih i iskusnijih na 3. mjestoo...ale!!!
Gogo je def..naozbiljniji kandidat za Zlatni pehar 2012/13..

Čekamo finale...24.03. PaziN...Dušići dolazee :)



BLIK REZULTATI

Zene:

1.Marta Jedrejcic Spk Hiperaktiv T7/8
2.Maja Vukas RAK T7/9
3.Lina Stock RI Rock T6/11
4.Enna Peros Spk Hiperaktiv T4/9
5.Lucija Curkovic SPK Onsight T3/6
6.Paulina Svetic RAK T 2/2 Z 5/5
7.Dora Jankovic SPK Onsight T2/2 Z5/6
8.Roberta Paljar AO Glas Istre T2/2 Z2/2
9.Vedrana Bakarcic RAK T2/3
10.Barbara Zovko AO Glas Istre T1/1


Muski:

1.Petar Gojtanc Spk Hiperaktiv T20/20
2.Goran Matika Spk Hiperaktiv T20/23
3.Teo Legovic Spk Hiperaktiv T20/25
4.Filip Sironic Spk Hiperaktiv T18/20
5.Marko Kalcic AO Glas Istre T17/21
6.Nikola Simicevic SPK Onsight T14/16
7.Toni Kadlec SPK Onsight T14/17
8.Sljiva Spk Hiperaktiv T14/20
9.Luka Sironic Ri Rock T14/31
10.Alen Zenzerovic AO Glas Istre T13/15
11.Vjekoslav Platz Picugi T13/16
12.Marko Andric RAK T12/21
13.Sandi Licen AO Glas Istre T12/30
14.Diego ??????Picugi T10/14
15.Nino Hrvatin RAK T10/15
16.Petar Sajatovic AO Glas Istre T6/6
17.Gregor Tavajic SPK Muntravo T6/8 Z11/16
18.Nereo Pastrovicchio SPK Muntravo T6/8 Z8/12
19.Darjan Bulic Ri Rock T5/10
20.Toni Zagric RI Rock T4/5
21.Gianni Vretenar SPK Muntravo T4/9
22.Moreno Vrancich RAK T3/5
23.Valter ?????? Picugi T1/2



Foto by Jan

Life guru :)

FashioN guru


Hair style guru..Blik..liga s najviše dredova

rirockerica :)

Naša kutija ;)


Braća Sironić


Pobjednica Marta

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Tekal san za njin celo leto

By Dan Kulišić a.k.a Danny Boi Ne sjećam se točno kada sam prvi put probao Giant S. Pred možda godinu, dve. Meriou i ja smo bili na Zijavici i on mi je rekao: „Provaj ga, ča gibi moreš storit!“. Nevoljko sam na top probao smjer i ostao zabezeknut: prvo, koliko je zapravo težak smjer i drugo, kako li je samo divan. Gibovi, hvatovi, koljena, pete, namještanje tijela, sve to je bilo poput perfekcije. Ples na vertikalnom podiju. Od početka do kraja pustolovina, od prvog hvata do zadnje šalice avantura. Sjećam se kako sam sebi rekao: „J---š mi pokojnu pranonu Maricu babicu ako se neću potrudit da ga ispenjem.“ To mi je postao cilj. Uslijedili su razni neuspjeli pokušaji kroz godinu. Pa nisam u formi, pa imam 3 kile viška, pa je vlažno, ili nisam mentalno jak, ili je neki ribar iz Vijetnama krivo spekao krumpir i nanio mi nesreću, ili neki xy razlog. Opravdanja. Sve sama opravdanja. Počele su frustracije i bio sam tako blizu. Ali eto, uvijek je postojalo eko opravdanje. Išao sam s Casperom g

Kanjon Rječine

Foto priča...jer slika govori tisuću riječi... Kako nam je bilo...teško je "zgurati" u post...uživajate u ovih par fotografija by magistar Šoić...i naravno, dođite nam opet!!!:) Nedjelja 29.06.2014. VELIKO Hvala Rovinježima!!Svaka čast Toniju, Nereu i Ganniu!Odlični ste...za one koji misle da je Rovinj daleeeeeeeeeeeko... :) Oni su tu... Pazinjani naravno :) uvijek su tu! Karavana je mogla krenuti... Coci svuda :) Ljepotan :) Neka "stara" i nova lica...aLe!! Nice to see you to!Family Pinterić Frenki u ulozi domaćina...obavezna "turistička" tura kroz sve bouldere, postojeće...buduće...te smjerove na konop... Nikada toliko crasheva u Kanjonu...PONOVILO SE :) Preko brane u gornje sektore... Neki su mislili odmarati... Bouldering može početi... dok je fotograf Šoić i hladu...ostatak čačka po atraktivnom FLASH ODRONU 7A  Curke su također...još u hladu...još malo.

Rirockerski Pozdrav Ljetu

I Nismo očekivali ovako naprasit kraj...i faliti će Lakoća kruzanja kroz duuugiii dan, i fjaka, i cvrčci...i žega...i pretjerivanje u aLo pomaLo mood-u.  AL bit će Uvjet, valjda, kada nas netko od gore prestane zaljevati. Hvala ti Ljeto 💜